Скандално погазване на противоепидемичните мерки в петзвезден хотел в Банско

...
Скандално погазване на противоепидемичните мерки в петзвезден хотел в Банско
Коментари Харесай

Скандално! Бизнесмен натъпка като сардини гостите в хотела си по време на пандемия

Скандално тъпчене на противоепидемичните ограничения в петзвезден хотел в Банско сподели журналистка във фейсбук страницата си. Става въпрос за първокласния "Лъки " апартхотел, който е благосъстоятелност на предприемача и началник на Асоциацията по преработване Борислав Малинов.

Ивета Чернева разгласява скандални фотоси от личното си посещаване на другояче помпозната почивна станция, от които се вижда, че трите "Д " (дистанция, стерилизация и дисциплинираност въобще не се съблюдават.

Посетителите в спа центъра и басейна са легнали забрадка до забрадка, маски не слагат нито клиентите, нито личния състав, а пръскането с препарати става единствено в избрани часове, а не както е по наредбите - след всяка промяна на шезлонга.

В заповедта на здравния министър проф. Костадин Ангелов категорично написа, че визитите в независимите и прилежащите към места за настаняване балнеолечебни (медикъл СПА) центрове, СПА центрове, уелнес центрове и таласотерапевтични центрове се позволява при потребление на не повече от 50% от потенциала им. Това обаче и с просто око не се съблюдава във въпросния хотел.

Нещо повече, журналистката се е пробвала да се свърже със притежателя на постройката, само че е била жестоко отпратена от негови чиновници./Лупа



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР