Скандалният видеоклип в Съдебната палата е “черешката върху тортата“ в

...
Скандалният видеоклип в Съдебната палата е “черешката върху тортата“ в
Коментари Харесай

Димитър Узунов: Лозан Панов позволи да се изхрачат върху Темида

Скандалният видеоклип в Съдебната палата е “черешката върху тортата “ в работата на ръководителя на Висшия правосъден съвет (ВСС) Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет, след която 11 от представителите на Съвета приканиха за оставката му. Това е алегорично “изхрачване в лицето на правораздаването “. ТРова съобщи експредставителя на Висш съдебен съвет Димитър Узунов в предаването “Беновска пита “ по Канал 23.

“Търпението ни беше изчерпано с този прославен видеоклип, в който на процедура се популяризираше използването на марихуана. С този виодеклип се насочиха послания, които са несъвместими с правораздавателната активност. Този клип се появи на бял свят, с помощта на нехайството на шефа на Съдебната палата Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет. Ако той изпълняваше функционалностите си на един добър собственик, това нямаше да се случи. Той разреши върху признака на правораздаването - Темида, някой да се изхрачи “, разяснява Узунов.

11 членове от предходния състав на Висш съдебен съвет, избрали Лозан Панов, желаеха оставката му

Димитър Узунов споделя още, че той и сътрудниците му са безсилни да създадат друго, с изключение на да изискат оставката на Панов и след отхвърли му за това, той остава просто да извърши мандата си.

“Нека забележим по какъв начин ще си изкара мандата. Вижда се, че оставка няма да си подаде. Ние смятахме, че сме намерили един млад, упорит, интелигентен и самостоятелен мъж, а той още на на втория месец подвигна стачка пред Касационния съд, а шест години по-късно прави реклама на използването на марихуана. Ние повече не желаеме да бъде съпричастни с дейностите на нашия фаворит “, споделя още Узунов.

Експредставителят на Висш съдебен съвет споделя и за случай, в който елементарен магистрат от Касационния съд е кръщавам една от стаите за отдих на името на известен чалга-клуб и е сложил емблема с дамски прашки на вратата, за което е уволнен от длъжността си за нарушение на Етичния кодекс.

Димитър Узунов отбелязва, че Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет се оказва човек отвън Кодекса, а разпоредбите в него важат за едни, само че не и за други. “Няма гаранция, че казусът с Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет няма да се повтори “, приключва коментара си Узунов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР