Скандалният бивш ръководител на Ювентус Лучано Моджи доста яростно атакува

...
Скандалният бивш ръководител на Ювентус Лучано Моджи доста яростно атакува
Коментари Харесай

Скандален бивш бос на Юве: Сари създава лошо име на футбола

Скандалният някогашен началник на Ювентус Лучано Моджи много гневно нападна сегашния треньор Маурицио Сари. Повод за това станаха обясненията на експерта след незадоволителното 0:0 против Фиорентина в 3-ия кръг на Серия А. Моджи, който има доживотна възбрана да се занимава с футболна активност поради абсурда „ Калчополи”, разгласи, че Сари основава неприятно добро име на спорта като цяло с непрекъснатите си оправдания.

Наставникът на торинци опита да оправдае бледото показване на своя отбор с часовия пояс на дуела и травмите на Дъглас Коста, Миралем Пянич и Данило в хода на срещата. „ Той има навика да си търси оправдания. Прави го на всички места, където е работил”, съобщи Моджи пред радио „ Пунто Нуово”.

„ Това е неприятно за футбола и Антонио Конте беше прав да му отговори. Винаги съм мислел, че с цел да промениш хода на играта би трябвало да смениш футболистите, а той не го прави. Ювентус разполага с велики първенци, които могат да завоюват мач във всеки един момент, само че стилът им не се трансформира.”

„ Масимилиано Алегри си потегли, тъй като една епоха завърши и тъй като те желаеха да трансформират стила на игра, който никой не харесваше. Вярвам, че Наполи и на първо място Интер са най-големите съперници на Ювентус. Наполи се укрепи и разполага с необикновен треньор”, добави Моджи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР