Скандалният бивш депутат Владимир Кузов отново в политиката, но на

...
Скандалният бивш депутат Владимир Кузов отново в политиката, но на
Коментари Харесай

Владимир Кузов се връща в политиката, влиза в редиците на ДПС

Скандалният някогашен народен представител Владимир Кузов още веднъж в политиката , само че на нова политическа сцена. Той е признат за член на Движение за права и свободи в София , оповестява.
 
През 2005 година Кузов стана народен представител от националистическата партия „ Атака ”. Малко по-късно беше изключен от парламентарните й редици поради обвиняване в педофилия. Делото завърши с неоправдателна условна присъда. След него Кузов публично призна, че е сменил половата си ориентировка .
 
Оказва се, че е сменил и политическата. „ Съвсем логически е ползата ми към Движение за права и свободи , защото тя е единствената демократична партия в България. Която е против разликата, за единение, против омразата и дискриминирането във всичките й типове. Няма никаква промяна ”, съобщи Владимир Кузов.
 
До ден сегашен той упорства, че делото против него е било политическо , а присъда нямало. „ Вие знаете, че правосъдното минало е един политически развой, с който мога да ви кажа, че се гордея ”, сподели още той.
 
Горд е и с новата си политическа принадлежност, която самичък избрал: „ Случи се напълно обикновено. Кандидатствах в тази организация на регион „ Оборище ”, попълних заявление и съгласно устава бях признат за партиен член ”.-->
 
Това беше доказано и от Движение за права и свободи. Пред вестник " " шефът на районната организация в „ Оборище ” Антон Тепавичаров споделя, че харесал концепциите на Кузов за партията, персоналният живот си бил негова персонална работа. След като обществените мрежи гръмнаха, ръководителят на ДПС-София Нихат Кабил изясни пред, че ще бъде направена инспекция на събитията по приема на Кузов в партийните редици. Резултатът се чака до дни.
 
Владимир Кузов е третият експатриот, който се пренасочва към Движение за права и свободи. Преди него това сториха Слави Бинев и Камен Петков като неуспели претенденти за депутати. Кузов обаче нямал упоритости за нов мандат в Народното събрание, въпреки към този момент да е оправдан - т.е. с чисто правосъдно минало.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР