Скандалните билбордове с гей двойки, рекламиращи еднополовата любов, които цъфнаха

...
Скандалните билбордове с гей двойки, рекламиращи еднополовата любов, които цъфнаха
Коментари Харесай

Скандалните билбордове с гей двойки са финансирани с европейски пари

Скандалните билбордове с гей двойки, рекламиращи еднополовата обич, които цъфнаха предпразнично в Бургас и Варна, са финансирани с европейски пари и са част от цялостна стратегия на съюза за промотирането на ЛГБГ-общността, написа " Флагман ". Това е написано черно на бяло на самите плакати, с логото на Европейски Съюз и с QR код, който неизбежно води до формалната страница на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендър).

Провокативните постери, на които върху фотография на двама прегърнати гейове написа с огромни букви " Няма ужасно, това е просто ЛЮБОВ “ и " Различни хора, равни права “, меко казано разбуниха духовете както в обществените мрежи, по този начин и в по-тесен, даже политически кръг – с деятели и фигури от разнообразни партии, които се оповестиха срещу тях. Билбордът във Варна, фотоси на който през вчерашния ден бяха най-коментираната тематика в обществените мрежи, през днешния ден, както писахме по-рано, към този момент е погубен. Някой " инцидентно “ е разлял съществено количество зелена багра върху него.

На първо място очеваден проблем е логото на Европейски Съюз и надписът до него. То демонстрира, че съюзът харчи парите на данъкоплатците, с цел да води открита гей-пропаганда. Това някак изяснява за какво " другите ", въпреки че не могат да се развъждат, с всеки минал ден стават от ден на ден и повече. Тук има едно извратено пояснение на човешките права - те допускат да търсим индивида в гея, а не гея в индивида. С такава откровена реклама се моделира едно ново отношение към еднополовата обич. Да - ние, естествените хора, би трябвало да разбираме " противоположните ", да им съчувстваме и да им оказваме помощ, само че не и да ги трансформираме в герои и модел за подражателство. Зрелите хора мъчно ще бъдат подведени от улични плакати, само че едно неукрепнало схващане, каквото имат подрастващите, доста елементарно може да бъде манипулирано, като му се внуши, че да си противоположен е нещо доста позитивно, съвременно, прогресивно и напълно обикновено.

Идва вторият проблем. Посланието – " Няма ужасно, това е просто ЛЮБОВ “! Този девиз дава честен заем на еднополовата обич. В Библията тя е избрана като ГНУСОТА и това отношение към нея очевидно би трябвало да бъде променено. Много хора в България не имат вяра, че човек се ражда гей. С сходни реклами той бива подбуден да стане подобен. " Какво да обясня на 4-годишния си наследник за този билборд? Да го срещам с джендър идеологиите от дребен ли? ", възмущава се в обществените мрежи един естествен български татко. И основателно – " проповядването “ на сходни убеждения и пропагандирането им пред деца в най-уязвимата възраст неизбежно може да докара до промиване на мозъка и окончателно заличаване на моралните полезности.

Не на последно място е казусът с подзаглавието, ловко скътано тъкмо до QR кода, водещ до страницата на ЛГБТ – “Различни хора, равни права “. Тази видимо красива фраза е връх на лицемерието. Защото в България, а и в Европа никой не преследва хората с друга от естествената полова ориентировка. Напротив - провеждат се шумни гей-паради, които се радват на поддръжка от държавни институции, посолства, стотици НПО-та. Тази фраза желае по-скоро да ни каже следното: " Всички сме равни, само че ЛГБТ би трябвало да са по-равни! " В България и Европа няма паради на естествената обич сред мъж и жена - единствената, благословена от Бог! Има единствено паради на извратената обич! Случайно ли е?
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР