Скандалната половинка на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара

...
Скандалната половинка на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара
Коментари Харесай

Половинката на Икарди: Мауро в Юве? Не!

Скандалната половинка на Мауро Икарди и негов сътрудник Уанда Нара отряза мераците на Ювентус за трансфер на нападателя. Тя съобщи, че мъжът ѝ се усеща чудесно в ПСЖ, а по-късно разяснява и изявление на треньора на Интер Антонио Конте за секса при футболистите.

" Мауро в Юве? Не. Неговото настояще е в ПСЖ. Той се усеща превъзходно в Париж и вкарва доста голове. Изборът да отиде там се оказа доста добър. Сред аргументите Икарди да избра ПСЖ беше и тази, че не искаше да съобщи Интер. Не знам кой го изгони от Интер, само че очевидно всички са удовлетворени, тъй като Мауро отиде в по-силен тим. Той нямаше по какъв начин да откаже тази оферта ", сподели Нара.

" Не знам какво да кажа. Мауро е огромен експерт и не прави нищо преди мач. След мач - може, само че единствено в случай че резултатът е добър. В противоположен случай даже не желае да ме вижда ", разкри аржентинката, разяснявайки изявлението на треньора на Интер Антонио Конте, който съобщи, че за футболистите е целесъобразно да не прекаляват със секса преди мач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР