Скандалната певица Сузанита стана майка на момче. Тя посрещна на

...
Скандалната певица Сузанита стана майка на момче. Тя посрещна на
Коментари Харесай

Сузанита стана майка и обяви новината с емоционален пост, в който показа сина си

Скандалната певица Сузанита стана майка на момче. Тя посрещна на бял свят своето първородно дете, Матиас Марк Славов, на 15 ноември.

В Instagram тя показа прочувствен пост, в който демонстрира своя наследник, както и сантиментални моменти от родилното поделение.

" Господ ме подари с още един прелестен мъж. Днес отваряме нова страница и разгласяваме старт на новия ни живот. По-смислен, по-красив и по-различен от всеки път.Благодарна съм, че всичко мина наред, въпреки че не съумях да родя естетствено, както желаех и планирах. 9 месеца минаха ръка за ръка с какво ли не- плач, смях, боязън, цялост от всевъзможни страсти и мигове, хормонални настроения, безпорядък, само че и доста обич.. доста!! Благодаря ти @markslavov, че беше до мен през цялото това време и ме поддържаше във всичко. ", написа певицата в обявата си.

Чрез поста си тя не пропусна да благодари на екипа от лекари, взели участие в раждането и в същото време пожела на своите фенове да бъдат здрави и да изпитат сходен прочувствен миг в живота си.

Пожелаваме на младата майка доста прелестни фамилни мигове, ипзълнени със здраве, усмивки и обич!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР