Скандалната организация PETA (Хора за етично отношение към животните), позиционираща

...
Скандалната организация PETA (Хора за етично отношение към животните), позиционираща
Коментари Харесай

Призоваха жените да бойкотират секса с мъже, които ядат месо

Скандалната организация PETA (Хора за етично отношение към животните), позиционираща се като деятели за правата на животните, излезе с невиждано ново изказване - на мъжете, които ядат месо, би трябвало да им бъде неразрешено да вършат секс, пише Daily Star.

Този път деятели за правата на животните поддържаха изказванието си с ново научно проучване, че мъжете създават съвсем два пъти повече парникови газове от дамите.

PETA съобщи, че яденето на салами и шницели е симптом на " токсична неустрашимост " и е време да спрете. В изказването си представителите на организацията подчертаваха върху появяването на " типичен гражданин на предградията ", който устройва в събота и неделя барбекюта с другари и съседи.

Ръководителят на PETA Германия Даниел Кокс сподели, че обществото би трябвало да се отдалечи от облика на " токсичната неустрашимост ", където " същинският мъж " се свързва с бутилка бира и щипки за барбекю, печещи наденички от 70 цента на скара за 700 $. Според бранителите на животните, тези хора възприемат барбекюто единствено в наличието на месо и гледат обвинително на тези, които вземат решение да подготвят тиквички на скара.

Представители на организацията считат, че е извънредно време светът да се откаже от този облик на " токсична неустрашимост " и яденето на месо. В тази връзка те пуснаха своята стратегия Veganstart – изцяло безвъзмездна стратегия, която има за цел да помогне на мъжете да спрат да ядат месо.

Зоозащитниците считат, че това е единственият метод да се преодолее този затвърден облик на неустрашим мъж, който се свързва със скара. Твърди се, че този фактор принуждава мъжете да ядат месо и несъразмерна неустрашимост.

Предложението на PETA беше подкрепено от данни от проучвания, които демонстрират, че мъжете създават 41% повече парникови газове от дамите. Това се дължи главно на потреблението на месо. И с цел да създадат апела още по-публичен, деятели за правата на животните приканиха дамите да бойкотират секса с мъже, които не са подготвени да преминат към растителна храна.

Между другото, по-рано Организация на обединените нации прикани държавните управления на разнообразни страни да основат специфични стратегии за популацията, ориентирани към понижаване на потреблението на месо. Организацията аргументира изказването си с обстоятелството, че развъждането на добитък съставлява съвсем 15% от всички излъчвания на парникови газове.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР