Скандалната миска определи като грешка признаването на вината си при

...
Скандалната миска определи като грешка признаването на вината си при
Коментари Харесай

Мейзер: Готова съм да отида при Ники, като умра достойно, а не като убийца

Скандалната миска дефинира като неточност признаването на виновността си при първото разглеждане на делото пред Варненския областен съд в края на предходната година. Тогава тя получи 4 година и половина затвор, само че наказването й беше понижено с 1/3, защото процесът се диря по съкратената процедура.

" Излъгах съдията, като се признах за отговорна за неща, които не съм направила. Проявих се като страхливка. Имаше всякакъв напън за моето заличаване. Хванах се като удавник за сламка и си мислех, че ще изляза на независимост същия ден ".

Мейзер съобщи, че е направила всичко допустимо да избави мъжа си Николай Димов във съдбовната нощ на 14 август 2016 година, когато той се задуши поради сложени на врата му " свински опашки " при снимане на клип за проява на силата му, оповестява Дарик.

" Ники самичък се самоуби пред мен по несъобразителност. Любимият ми мъж си отиде на обичаната ми масажна маса. Моята виновност беше, че бях в дома си като неговата обичана асистентка ".

За държанието си след гибелта на Николай Мейзер сподели, че поради суматохата си е направила " най-тъпите неща ", от които се срамувала.

" Това е по-страшно и от Божие наказване. Има интервенция на невиждана човешка мощ върху мен ", съобщи за процеса Мейзер, която пристигна на последното съвещание с джобна библия. Тя още веднъж намеси в делото сестрата на брачна половинка си Милена Димова, която е общинска съветничка.

" Радвах се за връзките на Милена, само че те се обърнаха против мен. Сестра му има връзки на най-високо равнище в София ".

Мейзер продължава да сънува по какъв начин прави секс с Николай, а в пандиза спи с негова фланелка. На няколко пъти в правосъдната зала тя разгласи, че животът й е изгубил смисъл след гибелта му и е обмисляла да се самоубие.

" Ники имаше необичайно възприятие за комизъм. Правехме ексцентрични лудории на всички места, където ходихме по света. Съжалявам, че го няма и не знам какво ще върша, когато изляза от пандиза. Трябваше да се самоубия и да приключим като Ромео и Жулиета без никой да разбере какво се е случило. Бих умряла, с цел да го върна. Животът ми към този момент изгуби онази стойност. Сестра му дали би направила същото? Завиждаха ми поради Николай, тъй като бях обществената персона с най-хубавия мъж. Готова съм да отида при Ники, като умра почтено, а не като килърка. Трябва да си урод, за убиеш някого. Ще се самоубия, в случай че бъда подредена до тях ".

Мейзер отхвърли и обвиняването за предложение на рушвет на проверяващия служител на реда Веселин Радев. Според обвинителния акт, тя му е дала обещание 30 000 евро, с цел да " оправят нещата ".

" Как е спал служителят на реда година и половина и с каква съвест. Дори за секунда не ми е минавало да му давам рушвет. Какъв ми е той и какво зависеше от него. Знам от кое място ми пристигна всичко, само че не го разясня. Жената зад мен също го знае (сестрата на Николай - б. ред.) ".

В пандиза на миската се подигравали, че е поела виновността за гибелта на брачна половинка си. Обръщали се към нея с " шматка " и " дай и на мен рушвет ". Мейзер се оплака също, че е най-демонизираната и дискриминираната жена в България, тъй като я нарили " циганка ", " лесбийка " и " килърка ". Въпреки това продължавала да усеща обич и зад решетките, защото на рандеву й идвали другари и представители на посолството на Съединени американски щати. Подсъдимата има и американски паспорт.
Мейзер изясни, че щерка й не участвала до момента на нито едно правосъдно съвещание, тъй като не може да преживее протичащото се.

" Как да идва тук да гледа всички патки, които нямат нищо общо с процеса, и да слуша, че майка й е килърка ".

Родителите на Мейзер пък не идвали в правосъдната зла, тъй като майка й е била оперирана от израстък в мозъка, а пред татко си се срами поради обвиняването в ликвидиране.

Присъдата на Мейзер ще бъде оповестена в 18:00 чааса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР