Скандалната блондинка е намерила нова любов! Името му е Любомир

...
Скандалната блондинка е намерила нова любов! Името му е Любомир
Коментари Харесай

Бившата на Брендо и Жоро Главата залюби млад готвач


Скандалната русокоска е намерила нова обич! Името му е Любомир Томов и е готвил в най-скъпите заведения за хранене в света. Снежина сама издаде новата си обич, като сподели букета, който е получила за Св. Валентин. Двамата за дружно от година, само че до в този момент не са показвали връзката си. Снежина, която е една от първите манекенки със силиконов бюст, следва на всички места по света гаджето си, когато той има работни задължения.

Повече от десетилетие Вълкова бе определяна като най-сексапилната родна манекенка. Имаше връзка със сина на убития необут на СИК Стоил Славов – Жоро Главата. Тя е първата обич на Валери Божинов. Той я заряза поради Алисия, Преди няколко години бе изловена да се целува буйно в столично заведение с Брендо. Снимките станали обществени, навличат неволя на манекенката и тя стремително отпътува за Съединени американски щати, където живя години наред.

След завръщането си Снежина постави завършек на връзките си с неприятни момчета и сподели, че живее като нормално момиче. Според осведомени новата обич на Вълкова е нормално момче. о-млад е от нея, не е милионер и не пропуща опцията да й го покаже, написа „ България Днес “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР