Скандалите отдавна наобикалят шефа на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес,

...
Скандалите отдавна наобикалят шефа на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес,
Коментари Харесай

Луис Рубиалес – млади мацки, секс и дрога

Скандалите от дълго време наобикалят шефа на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес, който се забърка в още по-големи неприятности след скандалната целувка с Джени Ермосо, откакто женският народен тим на страната победи със Световната купа.

Рубиалес е упрекнат в групови оргии, за които се твърди, че са платени с бизнес средства от федерацията, неуместни мнения към служителки и други.

Веднъж Рубиалес допусна, че враговете му ще се опитат да му подложат торба с кокаин в опит да го дискредитират.

Играейки като бранител за испански тимове, в това число Майорка Б, Херес и Леванте, той за първи път влезе в заглавията на вестниците в края на 2000-те, до момента в който нанасяше удари дружно със съотборниците си поради неплатени заплати.

През 2010г., откакто се отдръпна от игра, той стана президент на съюза на Асоциацията на испанските футболисти.



Рубиалес зае сегашната си позиция като началник на федерацията през 2017 година, от която беше свикан да подаде оставка след тежките рецензии поради държанието му след финала на Световното състезание за дами.

Маркетинг мениджърът на асоциацията на футболлните играчи на Испания Тамара Рамос съобщи предходната седмица, че Рубиалес я е питал какъв цвят долни дрехи носи по време на престоя си в Асоциацията, преди той да напусне през 2017 година

Рубиалес също по този начин беше упрекнат за неуспеха на Испания по време на Световното състезание през 2018 година, когато уволни Хулен Лопетеги в навечерието на първия мач на отбора от шампионата.

Много изказвания сочат, че Рубиалес е употребявал обществени средства на федерацията, с цел да провежда частни празненства и оргии.

Чичото на Луис Рубиалес - Хуан, който беше шеф на офиса на федерацията в Мадрид, обществено разкри, че президентът е провел частно празненство с осем или 10 млади девойки и го е предиздвикал да заплати за това със средства на федерацията.

Жените са участвали на оргиите под предлог за " работно събитие ", като хонорарите им за платени от футболната федерация, съгласно чичото на Рубиалес.

В разгара на абсурда след приключването на аудиозаписите на Рубиалес и някогашния футболист на Барселона Жерар Пике, които възнамеряват да трансферират Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия, шефът на федерацията направи възмутителни изказвания.

Каза, че изтеклите аудио файлове са част от акция за очернянето му, Рубиалес говореше за " мафиотски акт ".
" Не мога да подсигурявам, че един ден няма да сложат торба кокаин в багажника на колата ми ", съобщи той без да прецизира за кого става дума.



В края на 2022 година 15 футболистки разгласиха отворено писмо до федерацията, оплайкваки се от държанието на шефовете на Испанската футболна федерация, цитрайки отношението към тяхното " прочувствено и физическо благоденствие ".

Рубиалес загатна, че футболистките, които се оплакват, изнудват федерацията и сподели, че те би трябвало да изискат амнистия.

Въпреки че има голям брой минали произшествия, които Рубиалес енергично отхвърля, изплуват още повече, когато светлината на прожекторите се насочи към шефа на Испанската футболна федерация.

Сега в последния скандал Рубиалес е изправен пред следствие за полово посягане, само че все пак той отхвърли да се отдръпна на фона на фурора в Испания.

След като скандалната целувка, забелязана по целия свят, стана извънредно известна, Рубиалес в началото отбрани дейностите си и назова критиците " идиоти ".

Рубиалес се извини по-късно, като сподели: " Без подозрение направих неточност и би трябвало да го призная ".



Но той настоя, че няма желание да напуща поста си. Това непокорство обаче единствено спомогна за задълбочаване на възмущението от дейностите му, както и провокира по-широка рецензия към неговото ръководство.

Женският народен тим и клубовете от Ла Лига се причислиха към вълната от митинги, като обществеността и политиците също показаха недоволството си.

Целият треньорски екип на международните шампионки напусна, като се изключи треньора Хорхе Вилда.

ФИФА краткотрайно в профил Рубиалес за 90 дни и стартира процедура против него. Световната футболна централа желае той да бъде осъден за оптимален период от 15 години.

Рубиалес може да се окаже изправен пред обвинявания в " полова експанзия " към Джени Ермосо, както и да бъде заставен да подаде оставка.

Вече е оповестено авансово следствие на фона на продължаващия яд и митинги против целувката, забелязана по света.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР