Скандалът със записа от заседанието на продължаваме промяната трещи с

...
Скандалът със записа от заседанието на продължаваме промяната трещи с
Коментари Харесай

Скандалът трещи! Урсула фон дер Лайен зашлеви Кирил Петков

Скандалът със записа от съвещанието на „ продължаваме смяната ” трещи с цялостна мощ и стигна в Европа, тъй като в него по най-грозен метод бе забъркано и името на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. На записа Петков споделя, че е приказвал с нея и тя дала обещание да помогне на България да влезе в еврозоната, само че за тази цел би трябвало да се заобиколят разпоредбите. „ Урсула сподели да заобиколим разпоредбите за еврозоната ”, споделя пред своите Кирил Петков.

От Европейската комисия потвърдиха, че нейната председателка Урсула фон дер Лайен и някогашният министър председател Кирил Петков са били в контакт. Оттам прецизират, че двамата са обсъждали значими тематики за България от европейския дневен ред, в това число и подготовката на страната ни за еврозоната и приемането й в Шенген, съобщи БНР.
-->
" Позицията на председателката и по двата въпроса е добре известна. Тя още един път удостовери поддръжката си за приемането на България в Шенген. Има доста прецизен развой за влизане в еврозоната, който се ползва за всички страни. Ролята на Комисията е да ги поддържа в осъществяването му. Явно е, че разпоредбите би трябвало да се съблюдават ", споделят от Комисията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР