Скандал в парламента между БСП и ГЕРБ провокира декларация на

...
Скандал в парламента между БСП и ГЕРБ провокира декларация на
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП пак се захапаха за Барселонагейт

Скандал в Народното събрание сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ предизвика декларация на социалистите по проблема " Барселонагейт ", оповестяват от Българска национална телевизия. Според " Българска социалистическа партия за България " основният прокурор Иван Гешев остава " ням и кьорав " по случая.
" ГЕРБ паднаха от власт, само че борисовщината продължава да тегне. Примерът е с къщата в Барселона - тя стана обект на обсъждане от българския и европейския парламент, само че не стана обект на българското държавно обвиняване, а от ГЕРБ ги омаловажиха като медийни отрязъци. Мис Бикини има къща! Кой купи къща на една манекенка за 10 милиона? Отговорът се крие зад мрежа от компании и подставени лица. Надяваме се на прокуратурата да не ѝ отнеме 2 години да преведе тези документи от Испания. Какво може да чакаме от българската прокуратура, ръководена от Гешев - милиони липсват, а всякакви босове стартират да издават някогашните си ортаци, само че Гешев остава ням и кьорав. България има система с корупцията ни споделят от ЕС- Гешев е глух. Той си написа смс-и с пи-ар на Борисов. Истината ще откри своя път, в случай че би трябвало да ни отнеме още години " - сподели Явор Божанков от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

От ГЕРБ дефинираха изявлението на социалистите като смешна работа.

" Ще стартира с мой откъс: това интензивно мероприятие се повтаря всяка година - да се пуска по един непознат вестник, да го вкараме в националния си празничен календар, да излиза трупата, която го повтаря, да извършите Елена Йончева началник на тази натрупа - господин Божанков може да бъде част от тази натрупа " - сподели Тома Биков от ПГ на ГЕРБ. Според него обвиняванията на социалистите служат за отклонение на вниманието на хората от обедняването у нас.

" Два месеца не знаете какво вършиме. Изпадате в конфузни обстановки. И в този момент пристигна време за февруари - Барселонагейт; април може да подхванете Хемус; подслушванията може май месец и по този начин да се занимаваме с всевъзможни нелепости, само че не и това, което е пред очите ни - обедняване, непросветеност на ръководещите. И несъмнено - стигаме до старите ченгета - Бойко Рашков и други такива, които да създадат дейни мероприятия. Така падна комунизма преди. Сега вкарали са някакъв отчет в прокуратурата - хубаво ще се преведе, има фотоси от вестник. Както ги дрънкате тези нелепости, на другия ден пристигате и казвате - " Дайте да водим разговор! ". Ами няма да стане по този начин тази работа! Достатъчно дълго поносим сходни компромати и офанзиви, само че няма да ги поносим. Няма да има политически разговор до момента в който вършиме нелепости. Освен всичко - целия батак, в който вкарахте страната през последната година - би трябвало да деянията примирение и да разберете. Имате задоволително вътрешнопартийни проблеми. Вашата фантазия да управлявате се сбъдна - имате министри, министър-председател, президент, вземете се в ръце и управлявайте. Ето аз 6 минути приказвам и ще стигна 10, а каква беше тази декларация на Българска социалистическа партия - 3 минути. Понеже ви е безпаричен речника, се отнасяте безгрижно и в офанзивата си към нас " - сподели още Биков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР