Скандал разтърси Азербайджан - политикът Хусейнабала Мирелемовун бе заснет на

...
Скандал разтърси Азербайджан - политикът Хусейнабала Мирелемовун бе заснет на
Коментари Харесай

Политик опипа асистентката си по време на онлайн заседание

Скандал раздруса Азербайджан - политикът Хусейнабала Мирелемовун бе сниман на видео по време на онлайн съвещание по какъв начин той се отпуска, обръща се към асистенката си в офиса, поглежда я в задните елементи и по-късно стартира да я опипва.

Видеото, което шокира Азербайджан, е още по-лошо заради обстоятелството, че момичето е другарка на жена му и тя е тази, която я е наела. На видеото се вижда по какъв начин дамата се усмихва на Хусейнбала след случая, а по-късно се обръща към преносимия компютър, тогава стига до заключението, че всичко се вижда, и с мимика на лицето се изнася отвън фрагмента.



Виждайки какво се е случило и какъв отзив е провокирало в обществените мрежи, Хюсейнбала първо сподели, че видеото е чиста неистина или монтаж, а по-късно промени мнението си и съобщи денем, че просто се шегувал и, че не е вманиачен по изневери на брачната половинка си с нейната другарка, изключително пред камерите.

Хусейнбала се причисли към ръководещата партия " Нов Азербайджан " през 1992 година и е ръководител на партията в окръг Катай от 2008 година, написа Press Azerbaycan, представена от БЛИЦ.

Няколко пъти е избиран в Народното събрание, а на последния конгрес е включен в Съвета на ветераните. С това той от дълго време е прочут на хората, само че не и като полов див звяр.

Управляващата партия разгласи, че този скандал ще бъде разискван на идващото съвещание и евентуално ще го смъкват от всички позиции в партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР