Скандал и размяна на реплики белязаха днешния политически дебат в

...
Скандал и размяна на реплики белязаха днешния политически дебат в
Коментари Харесай

Скандал в ефира: Делян Добрев скочи на Атанас Славов заради твърдения за кражби

Скандал и замяна на реплики белязаха днешния политически спор в предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия.

Темата за положението на бюджета и неоправданите разноски разпалиха пристрастеностите на политиците. Те се надпреварваха да приказват без да се изслушват и това затормози феновете.

Според Явор Божанков от Българска социалистическа партия Бойко Борисов е предложил популистки оферти в бюджета.

„ Борисов е надцакал с предлагането за нарастване на пенсиите? “, учуди се от ГЕРБ-.

„ Компенсациите за бюджета не са популистки. Обединихме се, че тази политика би трябвало да продължи. Обединихме се и че в случай че няма държавно управление, нов бюджет не би трябвало да се приема “, напомни му Добрев.

Кражбите понижиха тази година, стартира Атанас Славов от " ".

Тук някогашният енергиен министър изригна: „ Стига нелепости? “, сподели.

„ Парите в чували “, обърна се към него Славов.

„ Къде са ви доказателствата? Глупост след нелепост. Кои са тези обири? Кражбите от газа и горивата “, репликира го Добрев.

„ Правителството го смъкна Слави Трифонов от Има Такъв Народ, а не. Управляващите от Продължаваме промяната се пробват да рекетират компаниите в превоза, като не им плащаха. Когато Слави Трифонов си отдръпна доверието не им доближаваше болшинство. А по отношение на ръководството, в този момент виждаме какво е било то. Чака ни най-тежката зима от 1997 година насам. За следващата година служебният кабинет планува недостиг от 6,5% и се желаят заеми, само че никой не ни дава “, предизвести представителят на ГЕРБ-.

„ Финансите на страната са в доста положително положение. Икономическият напредък е 4% “, не се съгласи Искрен Арабаджиев от " Продължаваме промяната ".

„ Ние изоставаме от Европейски Съюз, не ги настигаме “, отговори му Добрев.

Атанас Славов го прикани да не плашим хората и да не чертаем апокалиптични картини. „ В последните месеци получавахме газ на доста по-ниски цени от тези на Газпром “, изясни той, само че Добрев го прекъсна: „ Не е правилно “.

„ 6,8 или 15 милиарда лв. 12 милиарда чист недостиг са средствата нужни за следващата година без никакви други заплащания, които ще обременят в допълнение бюджета. Решенията, които би трябвало да вземат политиците за идната година са доста значими. Затова е значимо да не се държим като в детската градина – кой с кой ще си играе “, предизвести.

 

 

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР