Скандал беляза и днешното заседание на Народното събрание. Това се

...
Скандал беляза и днешното заседание на Народното събрание. Това се
Коментари Харесай

След скандали в Народното събрание: Борисов и Петков оглавиха комисии

Скандал беляза и днешното съвещание на Народното събрание . Това се случи по време на избора на управленията на непрекъснатите парламентарни комисии. Кирил Петков оглави Комисията по въпросите на Европейския съюз, а отпред на Комисията по външна политика застана Бойко Борисов , предава „ Българска национална телевизия “.

В знак на противоречие парламентарната група на Българска социалистическа партия напусна залата след разискването. Според тях ръководещите са си разпределили управителните позиции .

Залата напуснаха и депутатите от „ Възраждане “ и „ ИТН “ . От парията на Слави Трифонов обявиха несъгласието си с договореностите сред ГЕРБ, „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ и Движение за права и свободи, като оповестиха, че няма да оферират претенденти.

Същевременно от „ Възраждане “ се възмутиха, че е отхвърлено предлагането им за председателски съвет за управленията на комисиите и акцентират, че опозицията няма представители.

„ Предложихме Председателски съвет за комисиите – беше отхвърлен. Ситуацията припомня на лятото на 1944г. Историята се повтаря като фарс, за някои ще се повтори като покруса. Който сее ветрове, ще жъне стихии “ , акцентира ръководителят Костадин Костадинов .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР