СК “Спартак-Враца“ и врачанските полицай отбелязаха професионалния празник на служителите

...
СК “Спартак-Враца“ и врачанските полицай отбелязаха професионалния празник на служителите
Коментари Харесай

Врачанските полицаи отбелязаха професионалния си празник с много спортни прояви /снимки/

СК “Спартак-Враца “ и врачанските служител на реда означиха професионалния празник на чиновниците от Министерство на вътрешните работи – 5 юли, със състезателен празник и шампионати в разнообразни спортове.
Вчера в състезателен комплекс „ Христо Ботев “ се организира шампионат по футбол. Тази година купата отиде при тима на Затвора Враца, където Бойчо Бойчев, Иван Тошев и компания играха край с тима на военното отделение във Враца, който приключи с 3:1. В дребния край тима на РДБПЗН Враца надигра районно управление (на МВР) Козлодуй в спор за бронза. Призове за най-хубав вратар получиха Апостол Апостолов, а за голмайстор Иво Иванов от тима на РДБПЗН Враца.
От 10.30 ч. на стрелбището при УТК „ Леденика “ се организира и традицинния шампионат по полицейска пукотевица. Служителите на реда в региона показаха уменията си в стрелбата посредством присъединяване на 10 тима от полицейските поделения в област Враца и посетители по покана. В дисциплинираност от полицейска пукотевица и извънредно забавно упражнение, сили премериха 22 състезатели, като в отборната конкуренция първо място завоюва тима на районно управление (на МВР) АЕЦ-Козлодуй в състав Ивайло Флоров и Румен Николов. Второ място зае тима на районно управление (на МВР) Враца в състав Николай Милушев и Боян Широкански, а на трето - тима на районно управление (на МВР) Мездра в състав Емануил Павлов и трансферирания играч Десислава Иванова.
В самостоятелната конкуренция при мъжете първенец справедливо стана Николай Милушев, втори Ивайло Флоров, а третото място завоюва Емануил Павлов. В женската конкуренция медала за първо място завоюва Катя Василева, следвана от Десислава Иванова. Адмирации заслужиха тази година тима на ветераните в състав Иван Братинов и Красимир Младенов, които се класираха на осмо място и очароваха всички участници със умения, дисциплинираност и прецизно съблюдаване на ограниченията за сигурност.
Наградите на спечелилите в шампионатите по футбол и пукотевица, бяха връчени от комисар Атанас Петков – шеф на отдел „ Охранителна полиция “ при ОДМВР-Враца. Традиционно надпреварата на врачанските служители на реда мина в празничен дух и при извънредно спортсменска атмосфера.
Пак от 10.00 ч. се организира и шампионат по тенис на маса, хазаин на който бе Семеен кодекс,,Бобата “. Класиране: Първо място за Цветан Росалийски - РСПБЗН Враца, второ място за Иван Иванов - РСПБЗН Враца, трето място за Емил Орлинов от районно управление (на МВР) Лом,четвърто място - Васил Атанасов от районно управление (на МВР) Лом, пето място - Аспарух Ангелов районно управление (на МВР) Лом и шесто място - Теодор Ангелов от районно управление (на МВР) Лом. Адмирации за сътрудниците от ОДМВР Монтана.
От плануваните спортни мероприятия от програмата на Семеен кодекс “Спартак Враца “ остава шампионат по плуване, които ще се организира на 08.07.2019г. в състезателен комплекс „ Христо Ботев “ от 10.00 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР