Ситуацията в София е много странна. Имаме голям бизнесмен, силен

...
Ситуацията в София е много странна. Имаме голям бизнесмен, силен
Коментари Харесай

Експерти казаха къде се очакват най-оспорваните битки на местните избори

Ситуацията в София е доста странна. Имаме огромен предприемач, мощен публицист и дама, представител на лявото, както и незнаен претендент на „ Възраждане ”. Това е безумно забавен лакмус, който се организира на типичен терен – стадионът на ПП-ДБ. Това съобщи Андрей Райчев, икономист, в ефира на Нова телевизия.

Елена Дариева, политолог, съобщи: „ Залогът е доста огромен, само че по причина, че партия, която изпусне локалната власт, няма добър политически небосвод. Общинските препоръки са доста значими. не е първият кандидат-кмет за София с медиен трамплин, само че това е първият, който скача от толкоз високо. ”

Пиар специалистът Нидал Алгафари акцентира: „ Ходът с е опълчване на задоволително добър претендент на. Тук борбата е сред младите. ”

„ В България постоянно има две обвинявания против политиците – подкупен и слугинаж. Единият – с почтен бизнес, другият – какво е крал от медията, чаши ли? Хекимян има запас, Терзиев няма. Със сигурност ГЕРБ е умерената партия, Политическа партия е крайната ”, безапелационен е Райчев.

Алгафари счита, че в други градове ще има страховити борби. „ Как ще наподобява картата на България, в какъв свят ще е тя? Там са страшни обединения. Не знам за какво се не помни претендентът за София проф. Вили Лилков, той ще събере доста гласове. ”

Политологът Петър Чолаков счита: „ Всякакви невероятни формули ще забележим. По отношение на София – мислете за двамата като за бели полета. Това са два бели листа политически, те преди малко прохождат в политиката. Като гласоподавател и софиянец не мога да кажа какви ще са те като политици. В Пловдив обаче е друго – Димитров е прочут, по тази причина дебатите са значими. ”

„ Всички изследвания демонстрират, че околните хора до Радев нямаше да видят нищо на изборите. Смятам, че е неверно да се вършат политически придвижвания от президента ”, безапелационен е Алгафари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР