Ситуацията в Пловдив продължава да е тежка след потопа, който

...
Ситуацията в Пловдив продължава да е тежка след потопа, който
Коментари Харесай

Пловдив бедства след попота

Ситуацията в Пловдив продължава да е тежка след потопа, който през вчерашния ден безусловно заля града. Тази заран стартира второ съвещание на изключителния спешен щаб в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В него се чака да се включи и вътрешния министър Младен Маринов.
Над 20 патрулни полицейски коли са ситуирани по невролгичните точки в града. Има и дежурни екипи на Оперативна програма " Чистота " и почистващата компания КМД. Усложнено е положението и са затворени за придвижване подлезите на " Скобелева майка " и " Гладстон ", бул. " Марица юг " под моста на УХТ, бул. " Васил Априлов " стоманен мост, бул. " Шести септември " преди Адата до Макдоналдс, " Найчо Цанов ", елементи от бул. " Санкт Петербург ", бул. " Освобождение " до военните поделения, " Коматевско шосе ", сектори от бул. " Христо Ботев " от Сточна гара до бул. " Източен ".
Заради неработещи светофарни уредби на огромните кръстовища, до премахване на повредата, краткотрайно се прави и ръчно контролиране. Изгорели стрелки на жп гарата и влаковете се ръководят на ръчен режим, като се движат със забавяне.
Централната гара е с наводнени подлези, които не се употребяват от хората и са заградени с полицейски ленти. Полицията предизвестява да не се употребяват до цялостното им отводняване.
Четири екипа доброволци от " Пловдив 112 " оказват помощ за евакуиране на закъсали коли, осведомиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
По пътя Асеновград - Чепеларе има паднали на платното камъни и там водачите би трябвало да карат с нараснало внимание.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР