Ситуацията с учениците от Спортното училище в Пловдив, които бяха

...
Ситуацията с учениците от Спортното училище в Пловдив, които бяха
Коментари Харесай

Ученици от Спортното, които бяха със симптоми на натравяне, ...

Ситуацията с учениците от Спортното учебно заведение в Пловдив, които бяха със признаци на натравяне, се усъвършенства. Това сподели за " Марица " директорката на образователното заведение Ружка Генова. По думите й положението на децата, които са настанени в Инфекциозната клиника, също бележи позитивно развиване.

" Процесът си върви. Обстановката е спокойна. Някои от учениците, които бяха със признаци на хранително натравяне, се върнаха, други пък са си по домовете, с цел да се възстановят изцяло. В момента даже имаме съревнование по кану-каяк на Гребната база. Процесът е спокоен ", сподели Генова. Тя добави, че понеделник-вторник ще са подготвени резултатите от взетите проби. " Чакам способените институции да се изкажат. Аз съм най-заинтересована от това. Постоянно желаят информации, вършат проучвания. Откликваме и подаваме всяка нужна информация ", уточни директорката на Спортното. 

По информация на " Марица " към този момент са подготвени резултатите от пробите на децата, настанени в Инфекциозната клиника. На останалите, които са се хранили в стола, само че не са приети в болница, се чакат при започване на идната седмица.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР