“Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава, вкарва се допълнителни

...
“Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава, вкарва се допълнителни
Коментари Харесай

БСП поиска извънредно заседание на НС и отмяна на териториалните планове

“Ситуацията с митингите на енергетиците се утежнява, вкарва се спомагателни напрежение, поради което подхващаме съответни стъпки за решение на рецесията ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Днес Борисов още веднъж в характерен жанр, стоешком в профил, дава препоръки и подлага на критика ПП-ДБ, само че дано не забравяме, че ГЕРБ държат ключа към решение на рецесията, тъй като с гласовете на ГЕРБ минават всички решения, препоръчани от ПП-ДБ. Днес внасяме искане до Росен Желязков да свика изключително съвещание на Народно събрание, с цел да се разиска още веднъж предлагането ни да се анулира изпращането на териториалните проекти към Европейска комисия и да се желае един месец пролонгация, в който да се приказва с хората ”, сподели още Нинова.

Относно измененията в Конституцията, касаещи службите, водачът на Българска социалистическа партия разяснява, че към този момент " има сделка сред ГЕРБ и президента Радев " службите да не се пипат, и те да бъдат назначавани както до момента - с утвърждение от страна на президента./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР