Ситуацията с паркирането в големите градове често създава главоболия и

...
Ситуацията с паркирането в големите градове често създава главоболия и
Коментари Харесай

Мъж отправи призив към всички пловдивчани отскоро СНИМКА

Ситуацията с паркирането в огромните градове постоянно основава главоболия и на собственициге на коли, и на пешеходците. Често водачи се оказват затруднени в намирането на място за обичаната кола, а не липсват и компликации, свързани с дейности на други притежатели на МПС-та.

Ситуацията не е по-различна и в Пловдив, където паркирането на лидер с кърджалийска регистрация, предизвика мъж да насочи апел, употребявайки обществената мрежа Фейсбук.

Пловдивчанинът е засегнат от паркирането на аудито и приканва притежателя му да мисли и за останалите водачи. Въпросната машина е оставена посредата на павираната улица, а по този начин блокира няколко свободни места.

" До всички пловдивчани неотдавна, апелирам ви, дано когато паркирате се намерения и за другите. И без това паркоместата са ъгъл ", написа Петър П.
Ситуацията се разиграла в следобеда на 18 май, а жители означават, че мястото е към Бунарджика. Местни поданици допълват, че паркирането в региона е сложна задача - изключително през уикендите. Повечето поддържат апела на мъжа, а някои показват и решения. Те допълват, че в града има и места за платено паркиране, прадават се и гаражи.  " Това е до нас и постоянно е кошмарно паркирането ", отбелязва Невена П.  " Има платени паркинги.Продават се и паркоместа.Дават се гаражи чартърен ", добавя  Стефан Ц.  " Пловдив не е за всеки ", майтапи се Емил Й. Нерядко разногласията за паркиране имат и надалеч по-нецивилизовани решения. Вместо апели в мрежата, водачи пребягват до бележки, че и разнообразни провинения по отношение на непознати возила. Подобна процедура не е непозната във съвсем всички градове в страната. Като сходни сигнали се срещат все по-често - за жалост. Не липсва обаче и баланс. Граждани уреждат с послания и бележки неуредици, зародили на пътя. Припомнете си някои от тъжните, плашещи, само че и озадачаващи случки, за които към този момент сме Ви разказвали в GlasNews: 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР