Ситуацията наистина е кризисна, затова създаваме Кризисен щаб. Опасността е

...
Ситуацията наистина е кризисна, затова създаваме Кризисен щаб. Опасността е
Коментари Харесай

Вътрешният министър с много плашеща информация за чумата! Предупреди, че...

Ситуацията в действителност е спешна, по тази причина сътворяваме Кризисен щаб. Опасността е действителна. Това сподели от парламентарната естрада вътрешният министър Валентин Радев за ограниченията против чумата по дребните преживни животни в Странджанско.

„ Създадохме локален координационен щаб, министрите също ще отидем там. Искаме хората да ни виждат и да спомагаме за схващане на обстановката “, разгласи той. Според Радев всички, които отиват в засегнатите региони, не осъзнават, че разнасят болест. „ Всички, които идват да оказват помощ на баба Дора или на който различен изискат, не осъзнават, че това е преместване на болест. Ще бъдем строги, не тъй като не би трябвало да знаете какво става там, а тъй като разнасяме болест “, уточни министърът. „ Ако желаеме да се опазим- това е методът “, акцентира той. „ Съпричастни сме към болката на хората. Много добре я осъзнаваме. Всеки има родители и знае какво значат животните за тях. Никой не желае да посегне на ничие животно, в случай че то е крепко “, изясни Валентин Радев.

„ Молбата ни е всички да създадем по този начин, че да повишим доверието на жителите. Те да схванат какъв брой е огромна заплахата “, уточни той. „ Моля за дисциплина, хората да извършват всички инструкции на Министерство на вътрешните работи. Усещам по какъв начин единствено след няколко дни ще ни обвините, че не сме взели твърди ограничения. Вече слушам такива гласове “, сподели още вътрешният министър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР