Ситуацията е сложна, а ние обмисляме различни варианти. ДБ е

...
Ситуацията е сложна, а ние обмисляме различни варианти. ДБ е
Коментари Харесай

ДБ упорито мълчат за кандидата си за президент. Решенията се вземали колективно

" Ситуацията е комплицирана, а ние обмисляме разнообразни разновидности. Демократична България е една от дребното обединения в България, които демонстрират модела на обединенията и се взимат групови решения ", уточни Иванов.

Иванов още веднъж хвърли виновността за несъстоялото се държавно управление върху “Има подобен народ”. Заговори за ултимативното търсене на поддръжка за проектокабинет с неразбираем състав и за оферти за министър и вицепремиер Петър Илиев, за чийто труд Етичната комисия към Софийския университет заключи, че е изплагиатстван.

Формациите се впускат в нова предизборна акция а за места в 47-мото Народно събарине ще се бори и нов политически план - този на някогашните министри Кирил Петков и Асен Василев. " Продължаваме промяната " се подреди втора съгласно последното социологическо изследване на " Галъп ", а данните демонстрират, че планът на " дуото от Харвард " черпи електорат от " Демократична България " и " ИТН ".

" Гледаме с вяра и положително отношение към " Продължаваме промяната ", тъй като се надяваме, че резултатът от тяхното появяване няма да е просто преразпределение на едни гласове, които към този момент са мобилизирани, и ще има игра с нулев резултат. Не бих боравил с каквито и да било други избрания за тях. Но българският политически живот прекомерно елементарно влиза в коловоза на спасителите. Едни красиви думи, които не е ясно по какъв начин ще се осъществят ", разяснява още Иванов и уточни, че " Демократична България " оставя вратата си отворена за партньорство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР