Ситуацията е изключително неприятна, не съм очаквал такава реакция. Така

...
Ситуацията е изключително неприятна, не съм очаквал такава реакция. Така
Коментари Харесай

Пламен Райчев: Единствено кметът може да ми поиска оставката

" Ситуацията е извънредно неприятна, не съм очаквал такава реакция. Така зам.-кметът отговори на желаната му оставка от регионите кметове, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Райчев ги бе поканил на среща, само че те не пристигнаха на нея.

“До през вчерашния ден си говорихме по телефона и те с нищо не са посочили, че са недоволни от работата ми. Затова през днешния ден ги поканих и тях на тази конференция, тъй като сме длъжни да уведомяваме и обществеността “, сподели Райчев.

“В началото на мандата през 2020 година ви споделих, че в идващите 4 години Пловдив ще бъде разкопан целият. Не инцидентно го споделих, знаех какво следва и какъв дискомфорт ще аргументи това. Когато разкриване обекти и работим по тях, ние се извиняваме постоянно на жителите. Знаем, че без да бъде затворен даден сектор, няма по какъв начин да се построи инфраструктура. Недоволство ще има.

Общината осъществя планове за над 400 млн. лв.. Очаквах едно по-зряло държание от сътрудниците. Те са в управлението на администрацията от години, аз се оказах самичък. Като че ли аз трябва да свърша цялата работа на общината. Съжалявам, че си приказваме през медиите с сътрудниците, само че това не е по моя виновност.

Колегите, които към този момент 3 мандата са кметове и са в администрацията доста добре знаят по какъв начин се е работило преди и в този момент. Моят пост е назначаем, мен ме е назначил кмета. В момента, в който кметът ми я изиска оставката, тя е в джоба ми. Това е безкрайна виновна и натоварваща работа. Не ми е детската фантазия да бъда кмет. Готов съм да я подам оставката.

От 18 години работя тази работа. Два мандата съм бил зам.- кмет. Това ми е третият мандат. Един мандат съм бил ръководител на Общински съвет и шеф на ОПУ. Работил съм по планове още от 2006 година, преди те да станат кметове. В момента изучавам за инженер, следва ми дипломна работа. Получих безспорна поддръжка от кмета за което му благодаря. И за положителната оценка която ми даде! Имах персонална оценка, че работя добре с районните кметове, само че съм бъркал, за което скърбя! "

Вижте повече от видеото!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР