Ситуацията бързо се превръщала в кошмар. Майката на три деца Черил

...
Ситуацията бързо се превръщала в кошмар.
Майката на три деца Черил
Коментари Харесай

Той заплашвал да я убие и я държал под ключ. Тогава тя оставила таен код в поръчката за пица

Ситуацията бързо се превръщала в призрачен сън.

Майката на три деца Черил Тредуей стояла лице в лице с разярения си другар – и животът й висял на косъм. Приятелят й бил на метамфетамин, държал нож в ръката си и заплашвал да я убие.

Часове наред Черил и децата й били заложници в личния си дом. Те нямали метод да се свържат с външния свят и нямало по какъв начин да избягат от вкъщи си в Ейвън Парк, Флорида.

Докато на Черил не й хрумнала концепция.

Черил Тредуей била съвсем парализирана от боязън, само че знаела, че би трябвало да заведе децата си на безвредно място.

След няколко напрегнати часа, които ескалирали до миг, в която приятелят й заплашил да я намушка, Шерил съумяла да го убеди, че децата й би трябвало да ядат. За благополучие той се успокоил за миг и я оставил да употребява телефона, с цел да поръча пица в приложението Pizza Hut.

Но това, което приятелят на Шерил не знаел, било, че когато тя поръчала пица с пеперони за децата си, тя направила и финален обезверен опит да избави своя живот и този на децата си. 

Черил скрито оставила известие со личния състав на Pizza Hut.

В горната част на поръчката тя написала: „ Моля, помогнете. Изпратете ми 911. “

А в полето за коментар тя също по този начин съумяла да напише: „ 911 помощ за заложници! “

Когато чиновниците на ресторанта видели апела на Шерил за помощ, незабавно разбрали какъв брой сериозна е обстановката.

Грабнали телефона и се обадили на незабавна помощ.

Скоро полицията пристигнала на място. Първоначално гаджето на Черил отказал да напусне къщата, само че след 20 минути полицията съумяла да го успокои и да го арестува.

Семейството най-сетне било ескортирано на безвредно място и за благополучие никой не бил ранен. Въпреки това, в случай че не била умната концепция на Черил, бързата реакция на личния състав на пицарията и избавителните старания на полицията, историята можела да приключи по напълно друг метод.

„ Тук съм от 28 години и в никакъв случай не съм виждал нещо сходно “, споделя мениджърът на ресторанта Кенди Хамилтън.

Въпреки че е извънредно рядко за Pizza Hut да получават известия като това по свои поръчки, домашното принуждение не е извънредно.

Според Националната коалиция против домашното принуждение в Съединените щати, „ Средно близо 20 души на минута са физически измъчвани от интимния си сътрудник в Съединените щати. За една година това се равнява на повече от 10 милиона дами и мъже. “

Да действаш рационално, до момента в който животът ти е заложен на карта, надалеч не е елементарно, което прави действието на Черил още по-впечатляващо.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР