Системата, чрез която всеки може да провери по интернет дали

...
Системата, чрез която всеки може да провери по интернет дали
Коментари Харесай

Системата за онлайн проверка на задълженията към КАТ още се тества, уточни МВР

Системата, посредством която всеки може да ревизира по интернет дали има неплатени санкции за пътни нарушавания, към момента е в тестов интервал, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Вчера Съюзът на автомобилистите в България заяви, че от август инспекцията и заплащането на санкциите към " Пътна полиция " може да става и онлайн. Днес обаче от министерството прецизираха, че системата към момента не е изцяло приключена.

Автоматизираната онлайн система се създава, оповестеният ѝ вид е тестов, като задачата е да се откри цялостната ѝ функционалност и да се отстранят възможни пропуски, показват от Министерство на вътрешните работи. Оттам прибавят, че системата ще бъде публично разпространявана сега, в който процесът на тестване бъде дефинитивно приключен.

Системата. която е налична през уеб страницата на Министерство на вътрешните работи, разрешава да се вършат информации за дължимите санкции посредством изтъкване на номер на шофьорска брошура и ЕГН. Системата ще дава опция и за осъществяване на заплащане, като се уточни съответен фиш, акт или наказателно разпореждане.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР