Сирийският президент Башар Асад обяви, че САЩ са използвали терористичната

...
Сирийският президент Башар Асад обяви, че САЩ са използвали терористичната
Коментари Харесай

Асад обвинява: САЩ използваха ДАЕШ като военно средство

Сирийският президент Башар Асад разгласи, че Съединени американски щати са употребявали терористичната формация ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) като " боен инструмент ", с цел да нападат сирийската войска и да ѝ попречат да се бори с тероризма в страната. Коментарите бяха оповестени от сирийското президентство, цитирайки изявленията на Асад за съветските държавни медии " Россия 24 " и " Россия Сегодня ".

Асад също по този начин упрекна някои кюрдски групировки в фракционизъм и настоя, че той " в никакъв случай няма да одобри " разделянето на територията на Сирия. Все отново той акцентира, че счита, че множеството кюрди в страната са " патриоти, които поддържат страната си и сирийския народ като всеки различен сегмент от сирийското общество ".

Вчера бяха оповестени мнения на Асад в които той съпостави американския " режим " с нацистка Германия, потвърждавайки, че Съединени американски щати се интересували единствено от кражбата на нефт от Сирия и твърдеше, че някогашните главатари на терористите Осама бин Ладен и Абу Бакр ал Багдади са били убити, с цел да не кажат " истината " за връзките им със " западните специфични служби ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР