Сириец пребил и изнасилил млада жена в София. 44-годишният насилник

...
Сириец пребил и изнасилил млада жена в София. 44-годишният насилник
Коментари Харесай

Сириец изнасилил и пребил млада жена в София

Сириец пребил и изнасилил млада жена в София. 44-годишният принудител е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор при Софийска районна прокуратура.
На 23.11.2020 година към 20,00 ч. в жк. " Свобода " в София той нападнал и насилил дамата, като нанесъл удари с ръце по тялото и главата й. Той ѝ предизвикал и частични отчупвания на два зъба, кръвонасядания и други пострадвания.
 Прокуратурата ще желае задържане под стража за сириеца, нападнал продавачка Прокуратурата ще желае " задържане под стража " за сириеца, нападнал продавачка
Софийска районна прокуратура (СРП) упреква сириеца, който атакува продавачка в магазин на бул. " Сливница " при опит за обир. Той е з...
Сириецът е бил осъждан за два или повече пъти на отнемане от независимост за умишлени закононарушения от общ темперамент.
Престъплението му в този момент се санкционира с от три до петнадесет години затвор.
Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържането му за период до 72 часа. Предстои на следващия ден, 28.11.2020 година, да бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР