Синьото е универсално популярен цвят за декор и дизайн; изборът

...
Синьото е универсално популярен цвят за декор и дизайн; изборът
Коментари Харесай

8 цвята, които допълват синьото в интериора

Синьото е универсално известен цвят за фон и дизайн; изборът на цветова композиция със синьо е образован метод освен да включите този колорит в интериорния дизайн на вашия дом. В взаимозависимост от нюанса, той може да бъде успокоителен, самоуверен, мек и подтикващ. Благодарение на тази еластичност, той работи съвършено за всевъзможни пространства в дома. Прекрасна всекидневна, уютна спалня, привлекателна кухня и освежаваща баня — всичко това е освежено от този необикновен цвят. Искате ли да знаете какви цветове съответстват със синьото?

Ето няколко брилянтни цветови комбинации със синьо, с цел да ви помогнем да употребявате този повсеместен цвят за вашия домакински дизайн.

 

8 цвята, които допълват синьото в интериора

1.Кобалтово синьо и сребристо

 синьото 8 цвята, които допълват синьото в интериора фотография: pinterest

Сред многото цветове, които съответстват със синьото, е класическото сребро. Този бляскав колорит неотложно прибавя нотка искра към кобалтово синьото, с цел да оживи спалня или всекидневна. Някак си работи, с цел да сътвори както съвременно, по този начин и класическо чувство, според от мебелите, които се употребяват за ободряване на пространството.

2.Среднощно синьо и изумрудено

Това е цветова композиция, от която са построени приказките и вълшебните нощи. Среднощно синьо и изумрудено се сплотяват, с цел да основат ефирна композиция за една спалня. Идеални за интимно пространство, тези цветове със синьото се сливат, с цел да основат привлекателна атмосфера, в която можете да се подмладите след изтощителен ден. Двойките ще открият, че тази уютна цветова палитра предизвиква благосъстоянието и дълбокия сън. Той също по този начин обезпечава най-хубавия декор за диалози и диалози в релаксираща атмосфера.

3.Деним синьо и цитрусово оранжево

 синьото Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР