Синята фракция Ултрас Левски официално поиска оставката на ръководството на

...
Синята фракция Ултрас Левски официално поиска оставката на ръководството на
Коментари Харесай

Ултрас Левски: Вън от футбола ни, плява проклета!

Синята секта " Ултрас Левски " публично изиска оставката на управлението на БФС.

Ето какво написаха последователите на страницата си във Facebook:

Вчерашната вечер беше апотеоз на падението на едно велико футболно потомство. Циничните изявленията след мача от безбожно самозабравилите се нагляри, в каквито са се трансформирали досегашните любимци на генерации българи, образно изясняват цялостните събития отвън стадиона - единствено и само ненавист към позорния БФС, достигнала до точката на шупване.
 Весела Лечева: Гневна съм от това, което се случи нощес
Весела Лечева: Гневна съм от това, което се случи нощес

" За страдание тези момчета, които познавахме от 1994-та година, които ни направиха горди със своите достижения, през днешния ден ще останат в историята с това, че не са били сполучливи в ръководенето на футбола "

Незабавно вън от футбола ни, слама проклета! Незабавни оставки и поглъщане вдън земя, където в никакъв случай повече да не чуем за вас.

И да не пропуснем " органите на реда ", които се пробват да оправдаят безумията си със смешни и жалки изказвания за пердах сред почитатели на разнообразни тимове. Долна неистина! Затова незабавни оставки и уволнения на всички по веригата дилетанти, некадърници и комплексари в редиците на Министерство на вътрешните работи от министри до основни оперативни риалити шоу звезди, потвърдили с години безспорна непросветеност, непознаване на материята и неведение по какъв начин да се оправят със служебните си задължения!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР