Синоптикът на Би Ти Ви Борислав Лазаров е изпаднал в

...
Синоптикът на Би Ти Ви Борислав Лазаров е изпаднал в
Коментари Харесай

Не е за вярване: Тежка зависимост на Боби Лазаров излезе ная...

Синоптикът на Би Ти Ви Борислав Лазаров е изпаднал в тежка финансова рецесия и сриозни задължения поради привързаност към хазарта. Жертва на порока му стнала и някогашната му половинка - журналистката Ива Колева. Близки до нея настояват, че на редакторката даже й се е наложило да изтегли заем, с цел да погасява задълженията на своя някогашен любим, написа Уикенд”.

Малко преди краха на дългогодишната им връзка през 2020 година Лазаров се примолил на редакторката да му помогне да се оправи с задълженията, които натрупал около увлечението му към хазартните игри. Поискал от нея да изгегли заем с ангажимента, че ще го изплаща той. Така Ива Колева била принудена да кандидатства за заем от 5000 лева, а парите трябвало да отидат по погасяването на отговорностите на корпулентния синоптик. Скоро по-късно връзките им завършили и редакторката изпаднала в меланхолия, тъй като й се наложило да си търси ново жилище, до момента в който изплаща заем от банката.

„ Борислав по този начин и не удържа на обещанието си и тя сама върна целия заем. Много беше засегната от постъпката му”, настояват нейни другари. Изпаднала в невъзможност, Ива помолила собствен непосредствен другар да наемат апартамент дружно, до момента в който си стъпи на краката.

„ През цялото това време тя не спираше да приказва за Боби. Твърдеше, че е доста харесван от дамите. Разказваше по какъв начин един път някаква мацка на улицата се е спънала, тъй като се била втренчила в него. Страхуваше се, че бързо ще я замени”, споделя нейна близка. С всеобщи старания от страна на приятелите й, тя съумяла да се съвземе след тежката разлъка и се впуснала в нова връзка.

Редакторката от Българска национална телевизия Ива Колева и дългогодишният й другар Боби Лазаров се разделиха при започване на 2020 година Двойката даже имаше общо куче – бяла малтийска болонка на име Алиса. След раздялата общите им фотоси скорострелно изчезнаха от профила на Ива в обществената мрежа и бяха сменени от такива на нейни другари, а Борислав на собствен ред я принудил да напусне общото им жилище.

Боби Лазаров и Ива се залюбили около работата си, която е в една сфера, а връзката им била сериозна. Двамата давали тип, че имат желание да останат дружно вечно. Повечето им другари даже очаквали в най-скоро време да основат семейство, макар пороците на синоптика и тъкмо поради това разтрогването на връзката им било потрес за всички.

„ Боби е наивник, само че хазартната взаимозависимост му обърка живота. Той залагаше още като студент, само че тогава беше по-скоро за развлечение и успяваше да управлява манията си. С времето обаче затъна и от 3-4 години е потопен в борчове”, разкриват негови сътрудници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР