Синоптичката Натали Трифонова действа като силно ободряващо кафе рано сутрин

...
Синоптичката Натали Трифонова действа като силно ободряващо кафе рано сутрин
Коментари Харесай

Полата на Натали Трифонова няма как да е по-къса

Синоптичката Натали Трифонова работи като мощно ободряващо кафе рано заран и бързо и несъмнено разбужда феновете от мъжки пол. За поредна заран русокоската прекали със сексапила и докара сърцетуптене на мъжете, които до момента в който се оправят за работа са пуснали тв приемника да научат новините и да се срещнат с прогнозата за времето, написа Шоу Блиц.

Натали сподели каква е прогнозата за времето денем, само че надали някой е запомнил температурите. Внимание прикова секси типът на синоптичката, който сигурно не е изключително подобаващ за ранна утрин.

`Полата

`Полата

Красивата синоптичка на бТВ се появи в ултра къса цикламена пола, под която съвсем се виждат най-интимните елементи на Трифонова.

" Тези малките екрани напълно го закъсаха. Първо взеха за синоптички моделки, в този момент към този момент отиваме към порно. Май се връщат " Голите вести " отпреди години. Тогава си посочваха циците, а сегашните синоптички имат неистовото предпочитание да си покажат катерицата в народен ефир ", възмущават се фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР