Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова е открила любовта в

...
Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова е открила любовта в
Коментари Харесай

Деси Банова има връзка с Плевнелиев

Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова е разкрила любовта в лицето на Президента Росен Плевнелиев.

Преди месеци и двамата оповестиха, че към този момент са се разделили с половинките – нещо, което прозвуча изненадващо, защото и Банова, и Плевнелиев в никакъв случай не са говорили за персоналния си живот.

Изглежда обаче разкритието на столичен вестник за връзката им е истина. “Наскоро срещнах прелестен човек, с който съм доста щастлива и съм доста влюбена. Но всичко е в начален етап”, съобщи неотдавна Деси.

“Истината е, че моят брак със брачната половинка ми Юлияна е минало. Живеем разграничени повече от година. Процедурата за бракоразвод по взаимно единодушие от дълго време е в ход, като документите са в съда. Оставаме положителни другари и отдадени родители, действаме и мислим напълно в полза на децата. Но пътищата ни се разделиха”, съобщи при започване на октомври Росен Плевнелиев.

Запознати разкриват пред 168 часа, че любовта сред двамата почнала инцидентно – първо другарски диалог, последвал сякаш инцидентен есемес, по-късно няколко срещи и нещата се задълбочили.

Често обаче двамата са засичани от съседите им на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Това предизвикало двамата последователно да приготвят почвата за това да разкрият възката си, защото били наясно, че сходни връзки няма по какъв начин да бъдат скрити дълго време от медиите.

От своя брак с Юлияна Плевнелиев има трима сина: Павел, Асен и починалия Филип, който умря през 2015 година. Деси Банова има дъщеричка от връзката си с предприемача Ивайло Граховски – Йоанна.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР