Синоптичката на Нова Никол Станкулова е родила бебето си още

...
Синоптичката на Нова Никол Станкулова е родила бебето си още
Коментари Харесай

Ето защо бебето на Никол Станкулова не се роди Стрелец

Синоптичката на Нова Никол Станкулова е родила бебето си още преди една седмица. Новината обаче беше оповестена публично едвам този петък. Терминът на Никол бил към края на месеца, само че бебето се появило на бял свят по-рано. Очаквало се детето да се появи под зодиакалния знак Стрелец, само че то избързало и се родило Скорпион. Наложило се Никол да роди две седмици преди термина със секцио, макар че желала първият й правоприемник да се появи на бял свят естествено.

Синоптичката стана майка на момиченце в неделя. Пред свои близки Станкулова споделила, че с нейния обичан мъж Теодор имат намерение да кръстят първото си дете на бабата по бащина линия – Радка. Първоначалният проект дребната принцеса да бъде кръстена на баба си обаче изнемощял. Надделяло желанието на гордия баща Теодор момиченцето му да носи неговото име.

Първата рожба на Никол Станкулова и нейния обичан мъж се споделя Теа. Тя се появила на бял свят в болница „ Света София “ под движимостите грижи на доктор Райна Ковачева и екипа й. Вчера Никол и Теа са били изписани от болничното заведение и към този момент са си вкъщи.

Станкулова към момента не е съобщила хубавата вест, че е станала майка на момиче в формалните си профили в обществените мрежи. Докато беше бременна Никол също не разяснява нито един път обстоятелството, че чака първото си дете и не пусна нито една фотография, на която да се вижда, че е бременна.

Единствените фотоси, на които се вижда наедрялото коремче на Станкулова, са от хавайското празненство за рождения й ден. Там Никол е с къса алена рокля с ресни, която ясно обрисува коремчето й.

Никол е третата синоптичка от Нова тв, която излезе в майчинство тази година, написа пик. Първа роди Деси Банова, след нея със наследник се снабди и Гери Малкоданска. А в този момент на момиченце се радва и Станкулова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР