Синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив с милионера Лазгин Маджид,

...
Синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив
с милионера Лазгин Маджид,
Коментари Харесай

Синоптичката Лора Георгиева – фенка на милионери 


Синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив с милионера Лазгин Маджид, наследник на притежателя на компания „ Самекс ”, оперираща ресторантите KFC в България. Според запознати връзката им е почнала преди към година, само че бързо е станала сериозна. Из коридорите на Нова тв се шушука, че хубавицата може и да е бременна. Напоследък постоянно ѝ ставало неприятно, няколко пъти се налагало да отсъства от работа, забелязвали се и първите зачатъци на съмнително коремче.

Богаташът Лазгин гони 40-те и към този момент съществено напира за правоприемник. Той е от сирийски генезис – в неговата фамилия съществува неписано предписание дамите да раждат доста деца. Брат му Ариф има един наследник и три щерки от брачната половинка си Жасмина – някогашна асистентка в предаването „ Сделка или не “. Хубавата русокоска забременява през година-две, тъй че Лазгин до момента изоставаше от родствениците си. Време му е обаче да навакса, безапелационни са хора от обкръжението му.

Маджид имаше 7-годишна връзка с някогашната на Благо Джизъса Христина. Богаташът и гимнастичката ту се събираха, ту се разделяха, само че последната им раздяла се оказа дефинитивна. Не е известно дали тя има нов човек до себе си. Дългокраката хубавица по този начин и не случи на подобаващ мъж и сега работи като масажистка. За това я издаде най-хубавата ѝ другарка – фолк певицата Алисия, която я похвали и предложи услугите ѝ на почитателите си в обществената мрежа.

Синоптичката Лора излиза единствено със заможни господа и актуалната ѝ връзка не прави изключение. Тя има два провалени брака зад гърба си, само че е подготвена още веднъж да надене халка на безименния си пръст. Миналата година Георгиева излизаше с предприемача Паскал Дойчев – строителен подхващат и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната, „ Пулс ”. Романтичните им отношения обаче не просъществуваха дълго. Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазигн.

Дъщерята на Лора е на 10 години и се споделя Мишел. Момичето е плод на любовта ѝ с починалия Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния бул. „ България ” през 2014 година Тoй е погубен c двa куршумa прeд oбщия им дoм c Лoрa, която тогава остава сама с бебе на ръце.

Хора от обкръжението на синоптичката настояват, че тя била в потрес след гибелта на първия си брачен партньор. Красавицата се върнала в родния си град Казанлък и чак след 3 години се осмелила да захвърли траура. Когато се съвзела, тя срещнала втория си брачен партньор Деян Дачев – още веднъж състоятелен бизнесмен, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес в Бургас. За известен интервал Лора се представяше с неговата фамилия. Уж всичко сред тях вървеше безпрепятствено, само че преди 2 лета стана ясно, че тихомълком са се развели. Че са се разделили, се разбра, когато милионерът пусна фотография с друга знойна брюнетка от Малдивите.

Когато остана сама, синоптичката направи профилите си в обществените мрежи обществени и се зае да си търси нов мъж. По това време се заприказва, че излиза с Ангел Ангелов, притежател на известна марка за пилешко месо и на лечебните заведения „ Аджъбадем ”, който пък е бивше гадже на колежката ѝ Никол Станкулова. Явно връзката ѝ с Ангел не е потръгнала, тъй като през днешния ден Лора има нов мъж в живота си и той още веднъж не е инцидентен човек. Говори се, че Лазгин радвал хубавицата със скъпи дарове и никак не пестял средства, с цел да я глези.

Преди да пробие в телевизионните среди, Лора Георгиева е печелила огромен брой титли от разнообразни състезания за хубост. Едва 19-годишна, през 2007 година, тя става „ Царица Роза ” на Казанлък. Първото място ѝ носи пътешестване до Япония, обезпечено от посолството у нас. След триумфа си на състезанието, брюнетката осъществя фантазията си да следва публицистика в Софийския университет. Още незабавно стартира да стажува в разнообразни медии. Първо работи като кореспондент в състезателен уебсайт, след това като водеща на спортните вести по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване с гимнacтичкaта Cимoнa Пeйчeвa. По това време се снима и в еротична фотосесия за неизлизащото към този момент мъжко списание „ Максим ”, написа hotarena.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР