Синоптичката Гергана Малкоданска и нейната половинка Алекс Ковачев се изследваха

...
Синоптичката Гергана Малкоданска и нейната половинка Алекс Ковачев се изследваха
Коментари Харесай

Гери Малкоданска разбира утре дали е с вирус

Синоптичката Гергана Малкоданска и нейната половинка Алекс Ковачев се изследваха за ковид ръка за ръка, сподели самата тя със фотография в инстаграм. "Заедно против Вируса! Аз и Алекс през днешния ден се изследвахме. А с този пост желая да кажа следното: изследвахме се, тъй като имаме признаци, уповавам се неверни. Изследвахме се, тъй като през днешния ден трябваше да съм на работа в малкия екран. Страхът от това ТИ да си болен е нещо доста по-различно от СТРАХА да заразиш други хора.

Моля първият боязън да не заличава втория! Ако имате признаци и се постанова да бъдете в контакт с още хора - не подценявайте обстановката! Да, и аз имам вяра, че не съм болна, само че в случай че съм - болестта ще остане единствено в моето семейство! Благодаря на сътрудниците ми @nstankulova & @nickvasilkovski, които реагираха незабавно и взеха промените ми след много тежка седмица.Бъди виновен към другите! Резултатите... след 48 часа”, написа през вчерашния ден къдрокоската. Утре тя ще разбере дали е измежду инфектираните.

Водещата на Нова телевизия пътува постоянно в Западна Европа по бизнесдела, като последната й спирка е бил Париж преди шест седмици. От написаното разбираме, че през вчерашния ден Гери е трябвало да води прогнозата са времето, само че поради признаците тя помолила сътрудниците си Никол Станкулова и Николай Василковски да я заместят, до момента в който излязат резултатите от теста и се убеди, че е изцяло здрава.

Гергана сподели по какъв начин прекарва времето си в изолираност. Тя е намерила метод по какъв начин да поддържа стройната си фигура, като скача на въже в хола. Много нейни другари и почитатели разясниха обявата й, като й пожелаха цялото й семейство да е крепко и всичко да е наред. Сред първите, които дадоха кураж на обезпокоената синоптичка са актрисата Ралица Паскалева и дизайнерката София Борисова.

фотография:инстаграм гери малкоданска
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР