Сингълът е създаден по музика на популярния рап изпълнител МОМ4ЕТО,

...
Сингълът е създаден по музика на популярния рап изпълнител МОМ4ЕТО,
Коментари Харесай

След дебют в Националната опера, порасналата госпожица Тереза от „Ку-ку бенд“ плени меломаните с песента “Там”

Сингълът е основан по музика на известния рап реализатор МОМ4ЕТО, а текстът е дело на младата певица, която с изключение на музикални, има обещаващи поетични заложби. Изпод перото й са се родили над 40 стихотворения, които напълно скоро ще бъдат облечени в музикални ритми. Впечатляващото видео е осъществено в резиденция “Бояна ” и разкрива дръзката й и огнена природа, издадоха участници в мейкинга.

 

Проектът ознаменува завръщането на Тереза в България. През 2020 година надарената изпълнителка отива да учи в Англия, където е призната в влиятелно бизнес учебно заведение. Заминава напълно сама и безусловно с два куфара, споделя майка й Теодора. На Острова госпожица Тодорова получава няколко примамливи предложения от света на шоубизнеса, само че за жалост настъпилата по това време пандемия замразява проектите й. Там тя живее в Нортхамптън в студентско общежитие. Завършва междинното си обучение с цялостно отличие и незабавно е призната University of Bristol и Bath University, които са в топ 10 на университетите за бизнес. Решава обаче да остане в България и тук да прави музика. Страстта й към стопанската система й финансите я водят в Нов български университет, където се образова по влиятелна интернационална стратегия на британски език.

 

Едва 15-годишна, Тереза дебютира в Националната опера в ролята на Епонин от мюзикъла “Клетниците ”, на една сцена с Орлин Павлов, Деница Шопова, Весела Делчева. За класическата музика я открива шефът на операта Пламен Карталски, който остава удивен от зрелостта на гласа й и впечатляващите певчески данни.

 

Безспорно максимален принос за развиването на Тереза като музикант имат момчетата от “Ку-ку Бенд ” и “Шоуто на Слави ”, които я изстрелват на огромната сцена. Там тя си партнира с други двама любимци на публиката - дребният господин Андреев и чаровната Крисия. Изявите си в ефира на bTV госпожица Тодорова съчетава с безчет певчески рецитали и концерти за пиано, където става лауреат на влиятелни награди.

 

Трудът, геният и любовта й към музиката през днешния ден я трансформират в едно от най-обещаващите лица на родния шоубизнес и несъмнено я чака блестящо бъдеще, издадоха продуценти, показали интерес към творчеството й.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР