Синдромът на неспокойните крака е неудобна ситуация, която се проявява

...
Синдромът на неспокойните крака е неудобна ситуация, която се проявява
Коментари Харесай

Всяка вечер преди лягане поставя сапун в леглото: Причината е невероятна и ще ви остави без думи!


Синдромът на неспокойните крайници е неуместна обстановка, която се демонстрира с болки в краката, които могат да ви разсънят измежду нощ. Освен краката, главата, ръцете, торса и други елементи на тялото могат да бъдат наранени.

Основна причина за синдрома на неспокойните крайници е нарушаване на нервната система, което от своя страна прави краката неконтролируемо да се движат. Симптомите се появяват през нощта.

Най-страшното е, че синдромът на неспокойните крайници може да ни разболее и да направи живота ни неуместен.

Както е упоменато, положението е нелечимо, само че има натурален лек за който мнозина настояват, че работи.

Този трик се основава на потреблението на сапун. Всичко, което би трябвало да извършите е да поставите сапун сред чаршафите или под чаршафа. Много хора са склонни да сложат сапун в чорапите си, преди да са пробвали да го слагат сред чаршафите.

Сменяйте сапуна всеки месец, тъй като има възможност да изсъхва в рамките на 30-ина дни. От решаващо значение е сапунът да бъде пресен от самото начало.

Въпреки че този способ не е научно доказан, хората, които са го приложили настояват, че е ефикасен. Същите хора настояват, че поддържането на пресен сапун под чаршафите понижа техните признаци. Така че, в случай че страдате от това положение, този способ заслужава да опитате!

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР