Синдиците на "Корпоративна търговска банка" АД (в несъстоятелност) - КТБ

...
Синдиците на "Корпоративна търговска банка" АД (в несъстоятелност) - КТБ
Коментари Харесай

Синдиците на КТБ разпределят към кредиторите на банката 570 милиона лева

Синдиците на "Корпоративна комерсиална банка " АД (в несъстоятелност) - КТБ АД (н), осведомят, че от на следващия ден - 9 май 2019 година, стартира изплащането на суми, включени в първата частична сметка за систематизиране на признати вземания към КТБ АД (н). Общата сума, която се разпределя, е в размер на 570 млн. лв., оповестиха синдиците на банката.

Изплащането на сумите от първата частична сметка се прави посредством клоновата мрежа на "УниКредит Булбанк " АД, като таксите и комисионите за осъществяваните интервенции се дължат от лицата, получаващи средствата, и са според цената за таксите и комисионите на "УниКредит Булбанк " АД.

Всеки заемодател на КТБ АД (н) може да ревизира каква е разпределената му за погашение сума в Търговския указател по партидата на КТБ АД (н), ЕИК 831184677, в раздел "Обявени актове неплатежоспособност ". Подробно изложение на стъпките за постигане до оповестената в Търговския указател частична сметка за систематизиране и метода на приемане на разпределените сред вложителите на КТБ АД (н) средства, включени в частичната сметка за систематизиране, има на интернет страницата на банката: www.corpbank.bg, в раздел "Въпроси и отговори ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР