Синът на застреляния бос Илия Павлов и продуцентката Дарина Павлова

...
Синът на застреляния бос Илия Павлов и продуцентката Дарина Павлова
Коментари Харесай

Синът на Дарина Павлова се сгоди

Синът на убития необут Илия Павлов и продуцентката Дарина Павлова - Илия-Калоян, си откри нова жена.

Освен симпатична тя е и с авантюристичен дух, тъкмо като него. Двамата в компанията на повече от 20 другари единствено за два месеца обиколиха Адриатическо море с транспортен съд. През цялото време на така наречен „ камп за висококачествени хора “ те се учат да се гмуркат и имаха спортни бизнес игри. Именно на круиза Илия-Калоян се впечатлява от красивата пуерториканска госпожица на име Бару. От фотосите в мрежата, които пуска Илия-Калоян, излиза наяве, че майка му Дарина също хареса момичето. „ Невероятни сте “, разяснява Павлова една от фотосите на която Илия младши и Бару театралничат прегърнати.

Според близки до наследника на Илия Павлов той към този момент е предложил брак на новата си обичана и тя е споделила заветното „ Да “. Кога и дали изобщо ще има женитба към този момент не е ясно. Още повече че Илия-Калоян към този момент беше благоприятен, само че до брак по този начин и не се стигна. Преди две години наследникът на Илия Павлов предложи брак на русокосата хубавица Аби, само че връзката им се разпадна изненадващо. Преди да се случи това сестрата на Илия - Паола Аби и Дарина бяха на отмора дружно в Миконос.



21-годишното момче е харесвано освен поради парите, а и за уменията, които има. Само месец, откакто приключи бакалавърската степен, синът на Илия Павлов стартира да работи в една от най-известните кино компании в света и то на висока позиция след извоюван конкурс – шеф „ Международни продажби “ във филмовия колос „ Милениум филмс “. Годишната му заплата в Щатите, където живее, е към 200 хиляди $, писа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР