Синът на водещата Мария Силвестър Давид стана на 12 години

...
Синът на водещата Мария Силвестър Давид стана на 12 години
Коментари Харесай

Пожелаха кекс за ЧРД на сина на Мария Силвестър

Синът на водещата Мария Силвестър Давид стана на 12 години и получи куп пожелания от близки и познати за доста шанс, здраве и усмивки. Едно от тях обаче мина границата на положителния звук. Дама реши да се направи на забавна и еднопосочно пожела кекс на момчето. На всички е ясно, че става дума не за сладкото прелъщение, а за „ секс” в звук с шлагера на Папи Ханс, в които той "снощи прави кекс ".



Макар че майката на рожденика погледна с възприятие за комизъм на пожеланието, останалите честитящи не последваха образеца на ексцентричната дама и се придържаха към станалите класика благополучие и радостен празник.

Давид е плод на любовта на Мария, която към този момент приготви новия сезон на „ Бригада мой дом” и артистът Силвестър Силвестров. Двамата се разделиха преди четири години, като се упрекнаха един различен в невярност, а водещата призна, че синът им е понесъл тежко драмите към развода. Днес той живее с майка си, която преди време бе оповестила, че има нов мъж до себе си, само че по този начин и не го сподели в обществото.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР