Синът на синоптичката Гергана Малкоданска проходи, видя HotArena. Наследникът на

...
Синът на синоптичката Гергана Малкоданска проходи, видя HotArena. Наследникът на
Коментари Харесай

Лео на Гери Малкоданска вече ходи

Синът на синоптичката Гергана Малкоданска проходи, видя HotArena .

Наследникът на красивата метеороложка и архитекта Алекс Ковачев направил първите си стъпки. Малчуганът Лео е на малко повече от година. Заради проблематичното му раждане, родителите му не го притискали да прохожда. На 6 октомври те поканили най-близките си родственици и другари и му създали прощъпулник, както повелява традицията.

Миналата есен, три месеца след раждането на Лео, Малкоданска проговори за първи път за тестванията, през които е минала. В петия месец от бременността й станало ясно, че ще роди прибързано, само че тъкмо по кое време, никой не можел да предвижда. Гери била готова душевен, че ще роди недоносено дете. Най-големият й боязън бил дали откакто се появи на бял свят, бебето ще е крепко. За да задържи плода допустимо най-дълго време, тя прекарала 2 месеца от бременността си на легло.

Лео се родил в седмия месец и прекарал първият си месец в кувьоз , до момента в който положението му стане устойчиво. Едва, когато бе изписан от болничното заведение, щастливите родители обществено споделиха новината за раждането му, предават от Уикенд .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР