Синът на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер

...
Синът на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер
Коментари Харесай

Мик Шумахер може да участва на тренировка преди Гран при на Тоскана

Синът на седемкратния международен първенец във Формула 1 Михаел Шумахер - Мик може да взе участие в подготовка във Формула 1. Това е допустимо още тази седмица преди Гран при на Тоскана, което е в неделя, оповестяват немски медии.

Според тях Шумахер, който през предишния уикенд на " Монца " завоюва своята първа победа за сезона във Формула 2 ще седне в кола или на " Хаас ", или на " Алфа Ромео ".

През предходната година Мик Шумахер, който е част от академията за млади водачи на " Ферари ", взе присъединяване в два тестови дни по време на сезона в Бахрейн, като в един от тях седна в болида на " Алфа Ромео ", а във втория в този на " черните кончета ".

Това присъединяване на Шумахер по време на свободната подготовка на " Муджело " ще е като генерална подготовка за неговия възможен дебют в международния шампионат през идната година. Това ще стане, в случай че той продължи положителното си показване и приключи уместно сезона във Формула 2.

След провеждането на 2/3 от надпреварите за годината германецът е на втора позиция в генералното класиране, като изостава с шест точки от водача Калъм Илот и води с три точки пред Роберт Шварцман.

Впечатляващото е, че и тримата водачи са част от академията на Ферари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР