Синът на рок легендата Мик Джагър и супер модела Джери

...
Синът на рок легендата Мик Джагър и супер модела Джери
Коментари Харесай

Синът на Мик Джагър ексклузивно в „Събуди се“

Синът на рок легендата Мик Джагър и супер модела Джери Хол за първи път застава пред българска телевизионна камера. В събота феновете на „ Събуди се “ ще видят извънредното изявление на Ива Софиянска-Божкова с Джеймс Джагър . Задължаващата фамилия, която носи, не му пречи да следва собствен личен път, надалеч от сянката на родителите си. Джеймс избира актьорството за своя специалност и зад тила си към този момент има присъединяване в хитовия сериал „ Винил “. Без непотребна суетност, той приказва с Ива за всичко – от кариерата до тестването да останеш крепко стъпил на земята в едно огромно и звездно семейство.
 Джеймс Джагър NOVA
За фамилните инциденти в неделя проговаря и българският режисьор и артист Ники Илиев. Дълго време той успяваше да резервира цялостно безмълвие за раздялата със брачната половинка си Саня Борисова и за обвиняванията против неговата майка - проф. Мирослава Кадурина. Въпросите на Мариян Станков – Мон Дьо ще предизвикат Ники този път да бъде ненадейно съответен.
 
В „ Събуди се ” приказва най-коментираният таксиметров водач у нас. Човекът, прекарал в колата си час, дружно с Викторио и към момента живата му щерка. Неговият роман за какво и по какъв начин е отказал да заведе детето в полицията – минути преди бащата да отнеме живота му, провокира вълна от мнения и обвинявания. Как би реагирал, в случай че можеше да върне времето обратно? Как щеше да се усеща през днешния ден, в случай че беше съумял  да избави с дейностите си живота на детето? Отговорите на водача – в предаването в събота.
 
История за ембарго и обич: Желяз Андреев и неговата другарка Милена след оттегленото от Съединени американски щати искане за неговата екстрадиция. Щастлива развръзка след обвинявания в противозаконна търговия. И обич без ембарго!-->
 
Предстои ли пиково замърсяване в столицата и региона през идващите дни? „ Събуди се ” търси отговора в събота заран.  
 
Тази седмица Галя Щърбева показва французина Пиер и българката Лора , които напущат Швеция, поради Еленския балкан и желанието детето им да диша чист въздух. В рубриката „ Да хванеш гората “ те ще опровергаят мита, че в българските села няма работа и в тях мъчно се отглеждат деца.
 
В неделя репортерът Христиания Червенкова ще срещне феновете с жена, претърпяла домашно принуждение , само че съумяла да се измъкне от пъкъла. История, в която болката и унижението са основни герои, само че въпреки всичко има добър край – от живот в принуждение до корица на списание.
 
Краси Боев споделя за една впечатляваща промяна. Достатъчни ли са единствено дисциплинираност и воля, с цел да влезеш в Топ 3 на състезание по културизъм
 
Репортерът Драгомир Танев ще ни запознае с мъжа, който събира звезди. Почти 20 години българин колекционира астероиди, които открива на територията на България.
 
Часове след огромния край, в събота гостува спечелилият от VIP Brother .
 
 Гледайте “Събуди се “ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8:00 часа по NOVA.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР