Синът на настоящия президент на САЩ Джо Байдън, Хънтър, признава,

...
Синът на настоящия президент на САЩ Джо Байдън, Хънтър, признава,
Коментари Харесай

Синът на Джо Байдън изхарчил парите от украинската афера за алкохол и наркотици

Синът на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън, Хънтър, признава, че е похарчил парите, които е получил от работата си в борда на украинската газова компания " Burisma ", за алкохол и опиати. Това се споделя в новата му книга „ Красиви неща “, която излиза в продажба на 6 април. Извадки от текста бяха оповестени във „ Вашингтон пост “, оповестява ТАСС.
В записките си Хънтър Байдън акцентира, че в случай че има опция, няма да стартира работа в украинска компания. Той признава, че парите, които получава от " Burisma ", единствено изострят пристрастяването му към алкохола и опиатите, което унищожава връзките му със фамилията и кариерата му.
 Проверяват активността на Байдън-младши в Украйна Проверяват активността на Байдън-младши в Украйна
Министерството на правораздаването на Съединени американски щати изиска информация за активността на Хънтър Байдън – наследник на евентуалния предстоящ президент на Съединени американски щати Д...
Синът на президента споделя в детайли за това по какъв начин се е борил с наркоманията след гибелта на брат си от рак през 2015 година. Книгата споделя за това по какъв начин е бил лекуван в рехабилитационни центрове, по какъв начин фамилията му е пособие да се бори с алкохолната взаимозависимост и наркоманията.
„ Само през последните пет години бракът ми, траял две десетилетия, се разпадна, на слепоочието ми беше опиран револвер и в един миг изчезнах, живеех в мотели, плащах 59 $ на вечер, изплаших фамилията си даже повече от самия себе си ", написа той.
В същото време синът на американския президент не счита за неетично че е почнал работата си в „ Burisma “, когато Байдън-старши е бил вицепрезидент на Съединени американски щати. Той признава, че политическата кариера на татко му му е помогнала, само че твърди, че нито той, нито татко му са създали нещо нелегално, изключително във връзка с компанията.
В администрацията на 44-ия президент на Съединени американски щати Барак Обама на Байдън, който изпълняваше длъжността вицепрезидент, в действителност беше поверено да следи политиката по отношение на Украйна. В края на 2015 година той отбелязва, че към този момент „ повече от хиляда часа “ е разговарял по телефона с Петро Порошенко, който по това време е президент на Украйна.
 Запис с мирис на корупция: Въпросът, за който Байдън заобикаля да приказва, а медиите да питат Запис с мирис на корупция: Въпросът, за който Байдън заобикаля да приказва, а медиите да питат
За Върховния съд, Covid-19, стопанската система и расизма спориха претендентите за идващ президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и Джо Байдън. Това са ос...
По време на предизборната конкуренция демократът е обвиняем за гръмък скандал, обвързван с Украйна. Неговите политически съперници обръщат внимание на обстоятелството, че Байдън, като вицепрезидент, прикани за освобождението на украинския общоприет прокурор Виктор Шокин, който стартира следствие против украинската енергийна компания „ Burisma Holdings “. През 2014 година синът на Байдън Хънтър се причисли към нейното ръководство. В последна сметка Шокин е уволнен и следствието е спряно.
Републиканците подчертаха, че Хънтър Байдън е получавал до 50 000 $ на месец в „ Burisma, макар че няма опит в петролния и газов бранш. Това даде съображение да се упрекна Байдън-старши във обстоятелството, че той и синът му са взели участие в корупционни схеми в Украйна. Те отхвърлят, напомня БГНЕС.
През октомври предходната година имейлите на сина на Байдън попаднаха в медиите. От това следва, че той е могъл да уреди представителят на „ Burisma “ да се срещне с татко му, до момента в който последният е бил вицепрезидент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР