Синът на Миню Стайков - Стайко, все още не е

...
Синът на Миню Стайков - Стайко, все още не е
Коментари Харесай

Все още няма потвърждение Стайко Стайков да е бил отвличан

Синът на Миню Стайков - Стайко, към момента не е разпитан публично, само че най-малко към този момент няма удостоверение на версията, че бил похитен. Това оповестява в. " 24 часа ", като цитира думите на шефа на " Национална полиция " Христо Терзийски.
Самият Стайков пък се страхувал, тъй като бил похитен от служители на реда - по думите му. Затова той желал да го конвоират от къщата му до прокуратурата.
Лично в болничната стая на Стайков прокурори са му връчили обвиняване за присъединяване в незаконна група. Той е подписал обвиняването, само че е споделил, че са му нарушени човешките права.
Стайков се появи в " Пирогов " на 28 януари. Това станало, откакто на 27 януари той се върнал у дома с такси, откакто беше липсващ от септември предходната година насам. В " Пирогов " била лекувана рана на главата му. Подписал молба, че ще се съобщи и ще спомага на следствието, само че до момента в който тя се внесе в прокуратурата в понеделник сутринта, на адреса му в кв. " Бояна " са извикани медици от Спешна помощ, които го откарали в " Пирогов ". По-късно е изместен в Министерство на вътрешните работи болница, с цел да му създадат експертизи и да се разбере дали може да се изправи пред съда. Там пристигнали телохранителите му, с искане да го пазят, само че охраняващите го служители на реда не ги пуснали.
На фотографията: Миню Стайков, татко на Стайко
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР