Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов - Андрей, инициира

...
Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов - Андрей, инициира
Коментари Харесай

Синът на Гунди с кампанията в подкрепа на Левски

Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов - Андрей, инициира акция в поддръжка на клуба. Целта на акцията е да събере 1000 съидейници, които посредством месечен абонамент от $20 да подкрепят школата на " сините ".

Ето какво написаха от " Герена " на формалния си уебсайт:

" Левскари, синът на клубната легенда Георги Аспарухов - Андрей, инициира акция в платформата HelpKarma, посредством която да сплоти " сините " последователи в помощ на обичания клуб. Целта на акцията е да събере 1000 съидейници, които посредством месечен абонамент от $20 да подкрепят школата на Левски.

" Целта ни е да обединим съидейници, живеещи отвън рамките на Родината и милеещи за протичащото се с Левски. Разбира се, всеки искащ да се включи в поддръжка на развиването на младежкия тим на клуба е добре пристигнал. Колкото повече хора знаят, толкоз повече средства ще се съберат. Аз съм се заел с " 1000 за " Левски ", за да намерим 1000 донори отвън България, които да обезпечат $20 на месец за школата. Сумата, която гоним не е дребна и по тази причина отправям напъните си главно към тази акция ", показа Андрей Аспарухов пред www.levski.bg.

Причината да бъде определена платформата на HelpKarma е, че в нея непрекъснато и изцяло транспарантно може да се наблюдава интензивността на всички, които ще се включат.

ПФК Левски сервира своята откровена признателност към Андрей Аспарухов за това, че още веднъж се трансформира в образец за всеотдайна обич към клуба и с дейностите си сплотява и въодушевява " синята " общественост.

Всички левскари могат да се включат в акцията " 1000 за " Левски " тук: https://bg.helpkarma.com/campaign/1000-za-levski-2210?fbclid=IwAR3NJTAHsv7tEc2Um9cO_6XNaXPq2KsFCCrFyjueTw__yOm-ntB5L1jDyLM "
 Райнов: Имах диалог с господин Сираков, нещата в Левски ще се стабилизират до Нова година
Райнов: Имах диалог с господин Сираков, нещата в Левски ще се стабилизират до Нова година

" Имаше запитвания от чужбина "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР