Синът на легендата на българския футбол Георги Аспарухов – Андрей,

...
Синът на легендата на българския футбол Георги Аспарухов – Андрей,
Коментари Харесай

Синът на Гунди: Левски си връща идентичността

Синът на легендата на българския футбол Георги Аспарухов – Андрей, приказва пред подкаста „ Трибуна Левски “. Той разяснява протичащото се в клуба и съобщи, че сините се завръща към идентичността си.

„ Подкрепям акцията „ Левски е безконечен “ на 100 %. Нещата се настаниха в едно русло, което тече вярно. Вместо да има 50 акции, е по-добре да се концентрира в една или две най-много, които да генерират доходи за клуба. Ако има тим в България, който да може да се устоя значително от почитателите, това е Левски. Може да прозвучи еретично, само че не изпитах толкоз доста наслада като другите, че са се събрали 20 000 на „ Герена “ против Лудогорец, тъй като съм виждал толкоз преди години против Сливен “, съобщи Аспарухов.
`Синът
„ За мен ДЮШ на Левски е най-важният артикул, а не дали първият тим ще завоюва купата или купата. Тя би трябвало да е приоритет №1. През пролетта гледах всички мачове. Като игра сините са на светлинни години от това, което беше преди. Мъри Стоилов направи извънреден ентусиазъм. Момчетата играят по метод, който дава отговор на Левски. Предишните треньори имаха по-добри футболисти, но… Много се веселя, че Мъри споделя, че не желае да изпуска стадии от развиването на тима. Надявам се да имаме шанса да спечелим купата и да играем в Европа “, сподели някогашният футболист на сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР