Синът на легендарния актьор Иван Иванов – рапърът Wosh MC,

...
Синът на легендарния актьор Иван Иванов – рапърът Wosh MC,
Коментари Харесай

Wosh MC стана татко тайно

Синът на именития артист Иван Иванов – рапърът Wosh MC, стана баща тази заран, научи извънредно Lupa.bg. Бебето на Стефан Иванов се споделя като именития си дядо - Иван Иванов. Благата новина сигурно е провокирала голяма наслада у дядо Иван и брачната половинка му - известната актриса Петя Силянова, тъй като това е първо внуче за нея. Hotnews.bg напомня, че през 2018 година новоизлюпеният баща стана известен оттатък рамките на рап музиката и нейните фенове, влизайки в риалити формата "Биг брат ". Момъкът впечатли феновете с непринуденото си държане, искреността и добротата си и си потегли като победител от предаването.

Бащата на Стефан показа, че е безпределно горделив със сина си и благополучен, че е съумял да възпита толкоз добре наследника си. В къщата на Големия брат той даже плака за тогавашната си другарка - внучката на артиста Борис Луканов Мария Коцева-Мума. Двамата обаче се разделиха, а причината-желанието му за съществено обвързване, за което доста по-младата хубавица не била подготвена. „ Заради този проблем с нея към този момент не сме гаджета, само че сме си доста положителни другари. Това са естествени неща. Поддържаме контакт всеки ден, обичаме се чисто другарски и се надяваме на нещо по-добро “.

Оттогава той държи персоналния си живот в загадка и коя е младата майка на първородното му дете към този момент остава загадка. Веднага след излизането си от риалити предаването той изясни, че от 15 години е подготвен да стане татко, само че хората около него не му имат вяра. Но и не бърза, защото това не зависи единствено от него. „ Между другото, получавал съм оферти от две девойки да им направя деца и те щели да си ги гледат. Казват ми, че съм най-великият човек на света и желаят дете от мен. Страшно шантаво, нали? Но е истина… “, разказваше още Wosh, който най-накрая сбъдна фантазията си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР